GOD JUL! Kjendisene elsker julen minst like mye som alle andre.
GOD JUL! Kjendisene elsker julen minst like mye som alle andre. Foto: Skjermdump fra Instagram

Kjendisenes egne bilder: Slik tilbringer de julen i år

Stjernene deler villig vekk juleminnene sine på sosiale medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Julematen er fortært, presangene åpnet og det sikreste beviset på romjulsstemning har inntatt Instagram-feedene våre: Bilder av perifere venner, familie, kolleger og kjæledyr plassert foran pyntede juletrær.

For har det egentlig vært jul hvis man ikke har tatt bilde foran treet, brukt emneknaggen #GodJul, eller postet et innlegg som viser gavehaugen før den er delt ut?

Neppe.

Og det gjelder ikke bare oss vanlige, dødelige mennesker. Også kjendisene ser sitt snitt til å dele bilder av juleidylllen, med sine følgere på sosiale medier.

Juledronningen over alle juledronninger, Mariah Carey, er selvfølgelig blant stjernene som årlig deler sine julebilder, og i år er intet unntak. Hun har lagt ut bilder og videoer av seg selv og sin familie, som baser i snøen.

Se dette innlegget på Instagram

☃️

Et innlegg delt av Mariah Carey (@mariahcarey)

Også Britney Spears har delt flere bilder fra sin julefeiring, blant annet et sammen med kjæresten Sam Asghari foran et digert juletre.

Romeo Beckham, sønnen til Victoria og David Beckham, har lagt ut et bilde av alle gutta i familien samlet foran julestrømpene, pappa David ikledd en snerten nisselue. Mamma Victoria har delt det samme bildet med påskriften:

– God jul! Kyss fra Beckham-guttene. Vi elsker dere!

Se dette innlegget på Instagram

♥️🎄

Et innlegg delt av ROMEO (@romeobeckham)

Blant kjendisene som har hatt litt annerledes julefeiringer, er skuespillerbrødrene Chris og Liam Hemsworth. Begge har gått for en humoristisk vri på sine julebilder.

Også Jennifer Lopez ser ut til å feire jul i varmere strøk. Hun har delt et bilde av seg selv i julerødt antrekk foran en rød Porsche, med hilsenen «Baby, det er varmt ute».

Se enda flere av kjendisenes julebilder nedover i saken.

Se dette innlegget på Instagram

Happy holidays from our family to yours!

Et innlegg delt av Hugh Jackman (@thehughjackman)