FORLOVET: Brian McFadden og kjæresten Danielle Parkinson har forlovet seg. Her avbildet i mars 2019.
FORLOVET: Brian McFadden og kjæresten Danielle Parkinson har forlovet seg. Her avbildet i mars 2019. Foto: Stella Pictures

Boyband-stjerne gifter seg for tredje gang

Brian McFadden (39), kjent fra den ikoniske boybandgruppa Westlife, har forlovet seg for fjerde gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det tidligere Westlife-medlemmet Brian McFadden annonserte mandag denne uken at han har fridd til kjæresten Danielle Parkinson.

«Til deres informasjon så har jeg forlovet meg med den vakre @DaniParky. Og ja, jeg er veldig, veldig glad», skriver sangeren på Twitter.

Ifølge britiske The Mirror skal irske McFadden og Parkinson ha datet siden 2016.

To skilsmisser og en brutt forlovelse

Smørsangeren har i ung alder allerede to havarerte ekteskap bak seg.

I 2002, da Westlife var på alles lepper, giftet han seg med kjæresten Kerry Katona. Sammen fikk de døtrene Molly Marie (18) og Lilly-Sue (16). I 2004 separerte paret seg, og to år senere ble skilsmissen innvilget.

Etter ekteskapet med Katona, ble McFadden sammen med den australske sangeren Delta Goodrem i 2004, og i 2007 forlovet paret seg. Kjærligheten tok likevel slutt syv år senere i 2011, og de brøt forlovelsen.

«Jeg elsker Delta, og vil alltid gjøre det. Hun er en av Guds levende engler. Jeg takker henne for at hun har gitt meg de beste årene i mitt liv. Hver så snill, gi oss tid», skrev McFadden på Twitter etter bruddet med Goodrem.

Likevel tok det ikke lang tid før den tidligere boyband-stjernen fant kjærligheten på ny. Samme år giftet han seg med den irske realitystjernen og DJ-en Vogue Williams, men i 2017 kom skilsmissen.

Gjorde comeback uten McFadden

I 1998 dannet Kian Egan, Nicky Byrne, Shane Filan, Mark Feehily og Brian McFadden det ikoniske boybandet Westlife.

Etter 14 suksessrike år sammen, 44 millioner solgte album og 14 nummer-én singler i Storbritannia, ble det irske boybandet oppløst i 2012.

I 2017 bekreftet likevel manager og X-Factor-dommer Louis Walsh overfor The Sun at det blir en gjenforening – uten Brian McFadden.

McFadden forlot 90-tallsgruppa allerede i 2004 til fordel for en solokarriere, noe manageren tydeligvis fortsatt bærer nag for.

Ifølge The Sun ville nemlig Walsh kun ha med «The Fab Four».

– Brian kommer ikke til å bli involvert, det vil kun være the fab four, skal Walsh ha sagt.

På spørsmål om han ville ha ombestemt seg hvis Brian kom med en personlig forespørsel, er Walsh sikker i sin sak:

– Nei, jeg foretrekker et lykkelig band og fire glade medlemmer. De fire kjenner hverandre og respekterer hverandre.

Westlife er de eneste som har blitt stemt frem av publikum som «Best Irish Pop Act» ti år på rad. Boybandet har også stukket av med den gjeve prisen «Record of the Year» hele fire ganger.

Bandets første pallplassering i Norge var med hiten «If I Let You Go» i 1999.