SNØMANNEN ANTONIO: Her poserer Michail Antonio i sitt snømann-kostyme på sin egen Instagram-profil.Lite visste West Ham-spilleren om hva som skulle skje senere..
SNØMANNEN ANTONIO: Her poserer Michail Antonio i sitt snømann-kostyme på sin egen Instagram-profil.Lite visste West Ham-spilleren om hva som skulle skje senere.. Foto: Privat

Premier League-stjerne sjokkerte: Krasjet bilen i hagen til fremmed dame

Iført snømann-kostyme krasjet West Ham-spiller Michail Antonio Lamborghinien sin i hagen til en fremmed dame første juledag.

West Ham-spiller Michail Antonio satte en stopper for julemiddagen til en familie fra Balham i Sør-London.

29-åringen krasjet Lamborghinien sin i hagen til en 20 år gammel dame som hadde familien på julebesøk.

Og familien, som ante fred og ingen fare, ble mildt sagt rystet over det som skjedde.

Hørte et stort smell

Huseier Kia Rosina valgte å dele den skremmende hendelsen på Twitter.

Der skrev hun følgende melding: «Når en fotballspiller krasjer Lamborghinien sin i fronthagen din...».

Bildene viser en totalvraket hage og bilen til Antonio, som står på høykant.

– Da vi gikk ut trodde vi sjåføren kom til å være veldig skadet for det så ikke bra ut. Min mor løp ut foran meg, og da jeg kom ut etter henne hadde han hoppet ut av bilen i sitt snømann-kostyme, sier Rosina ifølge TalkSport.

Ifølge rapportene har bilen kjørt av veien og krasjet inn i et veiskilt, før den traff en hagevegg.

– Så snart jeg hørte smellet banket hjertet mitt raskt, for jeg var bekymret. Jeg visste ikke hva som hadde skjedd eller om sjåføren hadde truffet huset. Men så tittet jeg ut av vinduet og så at han heldigvis ikke hadde det, sier Kia Rosina.

– Først trodde jeg det var en buss på grunn av hvor høyt smellet var. Jeg så utenfor, og da ropte jeg på mamma. Vi løp ut for å se om det gikk bra med han som var i bilen, fortsetter Rosina.

Kom røyk fra bilen

Politi og brannvesen ble kalt til adressen i Balham, og det hevdes at det kom røyk fra den havarerte sportsbilen, melder Daily Mail – som også har delt en video av hva som skjedde like etter at det smalt.

– Jeg fryktet det verste, «Hva om bilen sprenges?», sier huseier Kia Rosina

Selv om Antonio hadde passasjerer i bilen, ble verken han eller noen andre på stedet skadet. Rosina tror Antonio hadde en hastighet på opp mot 130 kilometer i timen.

– Han (Antonio) var på telefonen og ropte til noen og sa at han hadde det bra. Han fortsatte å si «Ikke fortell meg at jeg er dum (til personen i telefonen). Du burde heller spørre meg om jeg har det bra», påpeker Rosina.

La ut Instagram-video

Antonio la tidligere på dagen ut en video på Instagram iført snømannkostyme hvor han sang julesangen «Walking in the air».

Til tross for den traumatiske hendelsen spilte likevel West Ham-spilleren Boxing Day-oppgjøret mot Crystal Palace, hvor West Ham tapte 1-2.

Politiet har uttalt at det ikke vil bli startet en politietterforskning. Antonios representanter sier verken de eller han ønsker å uttale seg om saken.