Solskjær: – Han er slankere

Skuffelsen er stor i United-leiren etter tapet for Watford, men Ole Gunnar Solskjær klarer likevel å ta med seg noe positivt.

Manchester United tapte 0-2 for tabelljumboen søndag ettermiddag.

Målene kom etter en David de Gea-tabbe og en Troy Deeney-straffe.

Solskjær er nådeløs i vurderingen av eget lag. Han savnet tempo i pasningsspillet, særlig i første omgang.

– Jeg er veldig skuffet. Vi er nødt til å ta tre poeng når vi kommer til disse arenaene, sier han, vel vitende om at Manchester United har avgitt poeng mot flere bunnlag denne sesongen.

Men et lite lysglimt var det likevel å finne: Paul Pogba spilte sin første kamp siden 30. september.

Franskmannen ble byttet inn med en knapp halvtime igjen av kampen. Pogba var nær både scoring og målgivende i det som var et positivt innhopp. Manchester Evening News utropte ham til de røde djevlenes beste spiller på Vicarage Road.

– Det store plusset er at Pogba kom innpå. Og det er det eneste plusset. Han ga oss fart, kvalitet og slo noen veldig gode pasninger, roser Solskjær overfor BBC.

Pogba har slitt med en ankelskade hele høsten. Det var blitt spekulert på om han ville være tilbake til ligacupkampen mot Colchester, men da var han syk. Solskjær roser franskmannen for jobben han har gjort i opptreningsfasen.

– Han har jobbet hardt. Han er i god form og er slankere. Han er viktig for oss, og vil bidra til at vi skaper flere sjanser, slår United-manageren fast.

Pogba-comebacket kan komme godt med for de røde djevlene foran et travelt juleprogram. Fra 2. juledag til 1. nyttårsdag skal de møte Newcastle, Burnley og Arsenal.

Kampene kan du se på TV 2 Sport Premium eller Sumo.