Kjempetabbe av de Gea da United gikk på ydmykende tap

David de Gea klønet det til da tabelljumbo Watford slo Manchester United 2-0 på Vicarage Road.

Watford - Manchester United 2-0

En fryktelig keepertabbe av David de Gea og straffescoring av Troy Deeney sørget for en ny nedtur for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United.

Se tabben og høydepunktene fra kampen øverst i saken!

– Det er veldig frustrerende, men nå kan vi ikke gjøre noe med det. Vi må bare reagere. Nå har vi to kamper på tre dager, det er en sjanse for oss til å ta poeng igjen. Vi må løfte oss igjen og ikke synes synd på oss selv. Spillerne er skuffet og vi trenger en reaksjon, sier Ole Gunnar Solskjær til Sky Sports etter det ydmykende tapet.

Watford tok ledelsen i andre omgang da Ismaila Sarr avsluttet fra kloss hold. Det var ingen god avslutningen, men Manchester United-keeperen glapp ballen mellom hanskene og ballen endte i nettet.

– Han synker til gresset David de Gea, vel vitende om dette er en ball han redder 99 av 100 ganger. Så var det den 100. i ettermiddag, utbrøt kommentator Espen Ween.

Like etter scoringen stormet Watford i angrep. Sarr var igjen på farten og ble klippet ned av Aaron Wan-Bissaka i feltet. Troy Deeney var sikker fra krittmerket og sørget for 2-0-seier til Watford.

– Vi var unøyaktige og hadde ikke nok tempo. Å score det første målet var avgjørende i dag. Vi burde ha scoret kampens første mål og skapte nok sjanser til å score flere. Det er skuffende at vi taper i dag. Vi har nødt til å gjøre det bedre, sier Harry Maguire etter kampen.

Pogba tilbake uten hell

Solskjær svarte med å bytte inn Paul Pogba som gjorde sitt comeback etter tre måneder på sidelinjen.

Det hjalp lite for bortelaget som slet med å omsette sjansene de kom til. Franskmannen var nær scoring med åtte minutter igjen, men Ben Foster reddet avslutningen fra kloss hold.

Ellers fikk Pogbas 26 minutter på banen lite å si for utfallet av kampen.

Bommet alene med keeper

Manchester United fikk til lite i førsteomgang, men fikk en stor mulighet til å ta ledelsen på Vicarage Road. Jesse Lingard kom alene med Ben Foster, men bommet på mål han valgte å lobbe Watford-keeperen.

– Typisk for han at skal velge den type avslutning når han kommer alene med keeper. Det handler om kvalitet, han er ikke en veldig god tilrettelegger og da må han være en bedre avslutter, sier TV 2s fotballekspert Simen Stamsø-Møller.

Den bommen ble skjebnesvanger da det endte med 0-2-tap for tabelljumboen i Premier League. Watford ligger fremdeles sist på tabellen med seks poeng opp til trygg plass.

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær må feire jul på 8. plass på tabellen med foreløpig fire poeng opp til fjerdeplass som gir Champions League (Tottenham og Chelsea møtes søndag kveld).