Zuccarello og Wild fikk juling på hjemmebane

Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild fikk en leksjon i ishockey da de lørdag tapte hele 0-6 hjemme mot Winnipeg Jets.

Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild hadde en tung kveld på jobb lørdag. Foto: Pontus Höök

Dermed kom Wild ettertrykkelig ned på jorda etter målfesten mot Arizona Coyotes natt til fredag. Den kampen vant Wild 8-5, og Zuccarello sto for to målgivende pasninger.Lørdag kom det første baklengsmålet etter snaue 15 minutter. Wild var i overtall, men Blake Wheeler sendte likevel Jets i føringen. Mark Scheifele økte til 2-0 for gjestene med seks sekunder igjen å spille av den første perioden.Patrik Laine satte inn 3-0 i den andre perioden, før målene rant inn bak Minnesota Wi