POPULÆRE: Tobias Santelmann (Henrik), Jon Øigarden (Jeppe), Simon Berger (Adam) og Pål Sverre Hagen (William) har alle bekreftet at de er klare for sesong to.
POPULÆRE: Tobias Santelmann (Henrik), Jon Øigarden (Jeppe), Simon Berger (Adam) og Pål Sverre Hagen (William) har alle bekreftet at de er klare for sesong to. Foto: Ingeborg Klyve / Fremantle

Bekrefter ny sesong av «Exit»

Dramaserien satte rekorder på NRK i høst, og på nyåret starter innspillingen av en ny sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det bekrefter kanalen i en pressemelding.

– Vi håpet på en avklaring før jul, og det fikk vi til. Det som ligger på bordet av nye ideer, historier og research, har gjort at vi har besluttet å gå for en ny sesong av «Exit». Jeg håper og tror det er flere enn meg som er spente på fortsettelsen, sier NRKs dramasjef Ivar Køhn.

Det er produksjonsselskapet Fremantle som produserer dramaserien for NRK. Også sesong to vil være basert på ekte historier fra det norske finansmiljøet.

– Vi er utrolig glade og takknemlige for at NRK vil ha en sesong til av «Exit». Manusforfatter Øystein Karlsen startet å skrive i oktober, og i likhet med sesong 1, bygger fortsettelsen på historier fra de fire gutta og fra finansmiljøet der vi gjennom høsten har gjort ytterligere intervjuer, sier Petter Testmann-Koch, eksekutiv produsent og administrerende direktør i Fremantle.

Manusarbeidet til den nye sesongen er allerede i gang, og innspillingen vil skje i løpet av 2020. Sannsynligvis vil sesong to være klar for visning i 2021.

Serien skildrer livene til de fire finansmennene Adam, William, Jeppe og Henrik, spilt av skuespillerne Jon Øigarden, Tobias Santelmann, Pål Sverre Hagen og Simon Berger.

TV-serien sjokkerte mange med skildringer om et finansmiljø preget av heftige fester, et enormt pengeforbruk, narkotika og prostituerte.