2. JANUAR: Fengslingsmøtet i Toren-saken finner sted 2. januar.
2. JANUAR: Fengslingsmøtet i Toren-saken finner sted 2. januar. Foto: Berit Roald

Neste fengslingsmøte i Toten-saken satt til 2. januar

Politiet har snart ferdigstilt etterforskningen av Toten-saken, der en mann er siktet for å ha drept sin 15 år gamle sønn. Neste fengslingsmøte blir 2. januar.

– Neste fengslingsmøte er berammet til torsdag 2. januar, politiet vil sende ut informasjon om hva slags fengslingsmøte det blir når det er klart, heter det i en pressemelding fra Innlandet politidistrikt.

Politiet opplyser videre at det avventes flere rapporter før saken oversendes til Hedmark og Oppland statsadvokatembeter med politiet sin innstilling i saken. En av disse er den endelige obduksjonsrapporten, som forventes å være klar i løpet av januar/februar 2020.

15 år gamle Oscar André Ocampo Overn ble innlagt på sykehus med livstruende skader etter det som ble karakterisert som en alvorlig voldshendelse i familiens hjem på Kapp i Østre Toten kommune 9. oktober. Han døde mandag 4. november av skadene han ble påført.

Guttens far (45) er siktet for drapet, i tillegg til overgrep og frihetsberøvelse. Trebarnsfaren har vært varetektsfengslet siden 10. oktober.

– Politiet har ingen ytterligere kommentar til saken før etterforskningen er avsluttet, skriver de i pressemeldingen.

(©NTB)