Lastebil kjørte av veien

Riksvei 3 er stengt etter at en stor lastebil kjørte av veien sør for Alvdal natt til fredag. Det er store trafikale utfordringer som følge av ulykken.

Vegtrafikksentralen meldte om hendelsen klokken 01.15, og opplyser på Twitter at bilberging er på vei til ulykkesstedet.

Politiet i Innlandet sier det er en stor lastebil som har kjørt utfor veien, og at bilen tok med seg deler av autovernet på stedet.

– Det er en stor lastebil med tilhenger og ti tonn med last, sier operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder til TV 2.

Det er foreløpig ikke meldt om personskade i forbindelse med ulykken, og ambulanse er på stedet og ser til føreren av lastebilen. Som følge av en diesellekkasje er brannvesenet også på ulykkesstedet.

– Det oppsto en diesellekkasje fra bilen da den kjørte av veien. Det er ikke noe fare i selve lasten, men brannvesenet er på stedet og foretar kontroll, sier von Obstfelder.

Operasjonslederen forteller at det er vanskelige kjøreforhold over hele Innlandet, med mange meldinger om glatte veier. Som en følge av ulykken vil Riksvei 3 være stengt fremover.