FERDIG: Ifølge Ekstra Bladet får ikke Nicklas Bendtner (t.h.) fortsette hos Ståle Solbakken (t.v.) og FC København.
FERDIG: Ifølge Ekstra Bladet får ikke Nicklas Bendtner (t.h.) fortsette hos Ståle Solbakken (t.v.) og FC København. Foto: Niels Christian Vilmann

Avis: Bendtner ferdig i FCK

Nicklas Bendtner (31) får ikke forlenget kontrakten, melder Ekstra Bladet.

FC København-trener Ståle Solbakken har bestemt seg for ikke å forlenge kontrakten med Nicklas Bendtner, ifølge Ekstra Bladet.

Nyheten skal bli bekreftet av FCK tirsdag.

– Alt det der kommer i morgen, var alt Ståle Solbakken ønsket å si til Ekstra Bladet etter 2-1-seieren over Odense mandag kveld.

Den skandaleomsuste begynnelsen kom til København fra Rosenborg i september.

– Han har bidratt med mye og vært en positiv bidragsyter i laget, men det handler om hva som skal skje fremover og hva han kan bidra med i fremtiden. Det har vi ikke snakket så mye om ennå, sier Solbakken til danske TV3, gjengitt av BT.

Bendtner har kun scoret ett mål på ni kamper fordelt på 406 minutter. Hans siste kamp for København kom mot Midtjylland 10. november.

Den tidligere Arsenal- og Juventus-spissen startet året i Rosenborg, men havnet etter hvert ute i kulden av den nye treneren Eirik Horneland.

Rosenborg hentet fra Nottingham Forest før 2017-sesongen. I sin første sesong ble 31-åringen toppscorer i Eliteserien. Langt tyngre gikk det i fjor, selv om sesongen endte med både serie- og cupgull for trønderne.