Vertonghen reddet Tottenham

Det så lenge ut til at det skulle ende med poengdeling, men den belgiske midtstopperkjempen ville det annerledes.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Wolverhampton - Tottenham (0-1) 1-2

Se sammendraget fra kampen øverst i saken!

Det ble drama til siste minutt.

Tottenham vant 2-1 og stjal alle tre poengene på Molineux Stadium.

Ett minutt på overtid var Jan Verthongen høyest i luften på corneren og stanget inn vinnermålet for bortelaget fra 11 meter.

– Dette var en stor, stor, stor kamp. Laget viste alt jeg snakket om på pressekonferansen før kampen. De viste hvor gode de er teknisk, taktisk og mentalt på alle nivåer. Mentalt er de veldig sterke, sier Tottenham-manager José Mourinho til Sky Sports etter kampen.

Det var hjemmelaget som startet og avsluttet kampen best. Adama Traoré lekte med Tottenham-forsvaret i perioder og spanjolen var i storform for hjemmelaget.

Portugiseren tror Wolverhampton har mye å gå på denne sesongen.

– De er et veldig veldig bra lag. De kan si hva de vil, men de kjemper for topp fire. De kan gjemme seg, de kan nekte, de kan si de har andre mål. Men jeg har gjort dette i mange år, og jeg vet at de kjemper for noe mer enn hva de sier de gjør, avslutter Mourinho.

Tottenham ligger nå på femteplass med 26 poeng. Mourinho har tatt 12 av 15 mulige poeng siden han kom til klubben. Tottenham er bare tre poeng bak Chelsea som ligger på fjerdeplass.

Wolves ligger på åttendeplass med med 24 poeng.

Det tok bare åtte minutter før showet var igang. Son fyrte av et skudd som gikk rett på keeper, ballen endte til slutt hos Lucas Moura som gikk forbi to-tre Wolves-spillere, og smalt ballen i nettaket.

Etter scoringen handlet det nesten kun om Wolves. Men de fikk ikke scoringen de jaktet på i andre omgang.

Det fikk de derimot i andre omgang.

Adama Traore banket til med høyrefoten fra like utenfor 16-meteren og utlignet for Wolves etter 67 minutter.