Joakim «Jkaem» Myrbostad og Håvard «Rain» Nygaard er blant spillerne som skal kjempe i neste års BLAST-turneringer.
Joakim «Jkaem» Myrbostad og Håvard «Rain» Nygaard er blant spillerne som skal kjempe i neste års BLAST-turneringer.

To nordmenn på lagene som skal kjempe i BLAST 2020

BLAST Pro Series er over for i år og danskene i Astralis ender året med å løfte nok et trofé. På turneringens siste dag avslører arrangørene hvilke lag som skal kjempe om millionbeløpene i 2020.

I hele 2019 har det blitt spilt seks BLAST-turneringer over hele verden og til slutt står Astralis igjen som både verdens beste lag og årets BLAST-champions.

BLAST har markert seg i CS:GO-verden med sine unike Pro Series-arrangementer, nå avslører turneringsarrangørene de første 12 lagene som skal kjempe om en total premiepott på svimlende 38,3 millioner kroner.

Med det nye formatet skal verdens beste CS-lag kvalifiserer seg til finalen gjennom èn vårsesong og èn høstsesong. Finalen spilles på slutten av året og lover sju millioner kroner til vinneren.

Det nye turneringsformatet til BLAST gjør det til et av de mest lukrative og prestisjefulle innen e-sport og TV 2 skal vise alle kampene i 2020.

Astralis, Team Liquid og Evil Geniuses er de klare lagene som deltar, da de alle er blant topp fem lagene i verden.

MiBR, FaZe Clan, Team Vitality, Natus Vincere, 100 Thieves og G2 er også lagt til. Listen avrundes med Ninjas i Pyjamas, så vel som nye lag i Complexity og OG esports. Disse kom inn i CS-scenen for første gang i desember.

Blant disse finner vi nordmennene Joakim «Jkaem» Myrbostad og Håvard «Rain» Nygaard som deltar med hvert sitt lag i 100 Thieves og FaZe Clan.

Dette er lagene som skal spille i neste års BLAST Premiere.
Dette er lagene som skal spille i neste års BLAST Premiere.