Mystisk bil ved Hagens hus fanget på video

Et til nå ukjent kamerabevis kan avsløre fluktbilen som ble brukt da Anne-Elisabeth Hagen forsvant, skriver VG.

Hendelser rundt boligen til Anne-Elisabeth Hagen i Sloraveien er fortsatt under etterforskning i politiet.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Hendelser rundt boligen til Anne-Elisabeth Hagen i Sloraveien er fortsatt under etterforskning i politiet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: Terje Pedersen

En bil i nærheten av en gangvei ved Hagens bolig peker seg ut.

– Politiet er kjent med at det tidvis er noe biltrafikk på gangveien ved Langvannet, og etterforskningen har avdekket at noen få biler også kjørte på denne gangveien den 31. oktober i fjor, sier politiets etterforskningsleder Tommy Brøske til VG.

Politiet har gjennomgått tusenvis av timer med overvåkingsvideo, og de ber nå personer som har kjørt på gangveien eller gjort observasjoner i dette området 31. oktober i fjor, om å melde seg.

Blant flere uidentifiserte kjøretøy i morgentimene dagen Anne-Elisabeth Hagen forsvant, har én konkret bil vekket særlig interesse, ifølge VGs opplysninger. Bilen, som ble fanget opp av et kamera på motsatt side av Langvannet, befant seg om lag hundre meter fra Hagens hjem.

Til tross for at politiet gjentatte ganger har bedt personer som oppholdt seg i området 31. oktober 2018 om å melde seg, skal ikke den eller de personene som kjørte denne bilen, ha gjort det.

Det er ikke lov å kjøre på gangveien, men den ble likevel tatt i bruk på formiddagen 31. oktober i fjor.

(©NTB)