Ole Gunnar Solskjær er sikker på at Manchester United vil klatre på tabellen.
Ole Gunnar Solskjær er sikker på at Manchester United vil klatre på tabellen. Foto: Audun Braastad

– Vi har en plan på plass

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har en klar idé om hvordan han ønsker at troppen hans skal se ut i fremtiden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United-Tottenham på TV 2 Sport Premium 2 og TV 2 Sumo onsdag fra klokken 19.45

Nordmannen ble spurt om sin vurdering av dagens tropp på pressekonferansen før onsdagens møte med Tottenham.

– Vi har en plan på plass, og forhåpentligvis kan vi resultater som kan sette fart på den. Noen ganger går ikke ting i det tempoet du ønsker, men det går fortsatt i riktig retning, sa nordmannen til pressen.

– Vi har et klart bilde av hvordan vi tror troppen vil se ut i juni eller juli, og forhåpentligvis får vi gjort mest mulig så tidlig som mulig. Vi har en plan, understreker United-manageren.

Solskjær er en mann under press når Premier League-lagene nå går inn i en av sesongens mest intense perioder. Manchester United har så langt denne sesongen spilt seks uavgjorte kamper i ligaen, etter å ha ledet i alle seks.

Comebacket mot Sheffield United, der United lå under 2-0 før de snudde til 3-2 i kampen som til slutt endte 3-3, har gitt nordmannen troen på at mentaliteten i spillergruppa er sterk.

– Vi har kommet under noen ganger denne sesongen, og vi har snudd det, men selvfølgelig har vi også gitt vekk ledelser.

– Jeg følte mot slutten av forrige sesong at laget manglet hjerte og tro på at ting kunne snu. Denne gruppen har en annen mentalitet, mener Solskjær.

Han hevder det gjøres mye bak kulissene for å endre kulturen innad i laget.

– Det gjøres mye jobb bak kulissene for kulturen i laget. Vi trenger selvsagt resultater, det er det vi blir målt på. Alle de seks kampene vi har spilt uavgjort føler jeg vi skulle vunnet.

– Jeg har troen på disse spillerne, og at vi kan vinne alle kamper på en hvilken som helst dag, men vi må bli mer stabile. Når jeg får spillere tilbake fra skade er jeg sikker på at vi kan bevege oss oppover på tabellen.