SKUTT OG DREPT: Ronald Cyr hadde laget en felle for innbruddstyver på sin egen ytterdør i dette huset i Van Buren i den amerikanske delstaten Maine.
SKUTT OG DREPT: Ronald Cyr hadde laget en felle for innbruddstyver på sin egen ytterdør i dette huset i Van Buren i den amerikanske delstaten Maine. Foto: Google Street View

Ronald (65) satte opp felle for å ta innbruddstyver – drepte seg selv

Ronald Cyr (65) var lei av at tyver tok seg inn i huset hans, og satte opp feller for å ta dem. Det skulle bli hans død.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natt til torsdag forrige uke ringte amerikanske Ronald Cyr (65) nødnummeret og fortalte at han var blitt skutt.

Kort tid etter ble han erklært død, skriver USA Today.

Da politiet ankom huset hans i Van Buren i Maine, fant de en såkalt «booby trap» som var tiltenkt potensielle innbruddstyver.

Ronald Cyrs ytterdør var utformet slik at de som eventuelt tok seg inn i huset skulle bli skutt av en pistol som var festet til den.

Politiets etterforskning viser at Ronald Cyr ved et uhell hadde avfyrt denne pistolen og skutt seg selv.

Måtte tilkalle bombegruppa

I et Facebook-innlegg skriver politiet i Van Buren dette:

«Etter en omfattende etterforskning som startet tidlig på morgenen, ble det konkludert med at herr Cyr ble skutt som et resultat av utilsiktet avfyring av en av hans hjemmelagde enheter. Dessverre døde herr Cyr som følge av skadene han fikk fra pistolskuddet».

De opplyser om at de fant flere flere feller i huset, og at de blant annet måtte tilkalle bombegruppa til Maine State Police.

I kommentarfeltet beskriver flere av Ronald Cyrs venner ham som en fantastisk mann, og forteller om innbruddstyvene som har herjet i Van Buren den siste tiden.

«Det er dette skjer når du har blitt robbet for mange ganger. Hvil i fred, gode venn,» skriver en mann.