MOTHER OF DAUGHTERS: Firebarnsmoren Clemmie Hooper har gått i dekning etter at det ble avslørt at hun er et nettroll.
MOTHER OF DAUGHTERS: Firebarnsmoren Clemmie Hooper har gått i dekning etter at det ble avslørt at hun er et nettroll. Foto: Clemmie Hooper/Instagram

«Mammabloggernes dronning» som sunket i jorda etter sjokkavsløring

– Jeg skammer meg, skrev Clemmie Hooper (34) på Instagram etter avsløringen om det hemmelige dobbeltlivet hennes. Så ble det helt stille.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 skrev i november om den britiske mammabloggeren Clemmie Hooper (34), som levde et dobbeltliv på nett.

Samtidig som hun drev den populære Instagram-siden «Mother of Daughters», mobbet og trakasserte hun anonymt både venner og kjente – og sin egen blogger-ektemann.

Under kallenavnet «Alicewanderlust» langet hun ut mot andre, samtidig som hun hyllet seg selv på forumet Tattle.life.

Etter avsløringen har 34-åringen vært som sunket i jorda, skriver Evening Standard.

Hun har også slettet den svært innbringende Instagram-siden sin.

Siden 2011 har hun jevnlig oppdatert sine 1,4 millioner følgere med bilder fra solfylte ferier, interiørbilder og betroelser om ekteskap og livet som firebarnsmamma.

Men, forsøker man å besøke siden nå, får man beskjed om at siden ikke lenger finnes.

Dratt på guttetur

Etter avsløringen la Hoopers blogg-ektemann Simon Hooper (35) ut en lang melding på sin populære Instagram-side, «Father of Daughters», som har én million følgere.

Her fortalte han at han ikke visste hva kona drev på med på nettforumet, og at han var både sint og skuffet.

I likhet med kona har Simon Hooper jevnlig lagt ut bilder av familielivet, men etter avsløringen om at kona var et nettroll som blant annet kalte ham «idiot», har han ikke publisert noen bilder av henne.

I stedet har han lagt ut bilder av seg selv på guttetur i Abu Dhabi, hvor han har sett på Formel1 og gått på konserter.

Avslørte seg selv

Som «Alicewanderlust» hetset Clemmie Hooper blant annet den nære venninnen sin Bethie Hungerform, som er best kjent som «Hungermama» på Instagram.

Hooper skrev blant annet at Hungerform bare var desperat etter å bli anerkjent av andre bloggere, og at hun utnyttet dem i podcaster og Instagram-innlegg.

Det var Hooper som avslørte seg selv, etter at «Alicewanderlust» skrev at hun var i Saint Lucia i Karibien.

Da hadde Clemmie Hooper akkurat skrevet på Instagram at også hun var på Saint Lucia Karibien.

«Alicewanderlust» nektet for at hun var Hooper, og påstod at hun bare var en stor fan som elsket å lese «Mother of Daugthers».

– Jeg simpelthen elsker Instagram-siden til Cammie, skrev «Alicewanterlust»

– ... men ektemannen hennes er en idiot. Skjønner ikke hvordan hun holder ut med tullet hans, fortsatte hun.

Ble paranoid

I november la Clemmie Hooper ut et Instagram-innlegg hvor hun fortalte at hun ønsket å forklare hvorfor hun gjorde som hun gjorde.

– Tidligere i år ble jeg gjort oppmerksom på en nettside som hadde tusenvis av kommentarer om familien min og jeg. Å lese dem gjorde meg ekstremt paranoid, og påvirket meg mer enn jeg visste da. Jeg bestemte meg, uten å fortelle det til noen, at jeg skulle opprette en anonym konto slik at denne gruppa kunne tro at jeg var en av dem, eller at jeg kunne få dem til å endre mening ved å forsvare familien min og meg, skriver hun i innlegget.

Videre skrev hun at den anonyme kontoen ble altoppslukende, og at hun begynte å lange ut mot andre bloggere slik at ingen fattet mistanke.

– Jeg angrer på alt, og jeg er utrolig lei meg. Jeg vet at dette har forårsaket mye smerte, skriver hun.

Største sosiale medier-stjerne

The Telegraph kaller Clemmie Hooper «dronningen av mammabloggere», og skriver at hun er en av Storbritannias største sosiale medier-stjerne.

Etter å ha født sin andre datter i 2010, gjorde hun stor suksess med bloggen «Gas and Air», hvor hun delte tips fra sin karriere som jordmor.

I 2011 opprettet hun Instagram-kontoen hvor hun siden har skrevet om mote, livstil, reiser, ekteskap og sine tvillingdøtrene. I 2017 ga hun ut bestselgerboka «How To Grow A Baby & Push It Out».