United snublet hjemme mot Villa

Manchester United snudde kampen etter en svak åpning, men det ble kun ett poeng på Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United - Aston Villa 2-2

Manchester United scoret på to smarte dødballtrekk, men det holdt likevel ikke til seier hjemme mot Aston Villa.

Vertene snudde til 2-1 da Victor Lindelöf stanget ballen i mål etter 63 minutter, men kun to minutter senere utlignet Tyrone Mings for Villa.

Se alle høydepunktene i videovinduet øverst!

United presset på for et seiersmål i sluttminuttene, men Villa-forsvaret holdt ut. Dermed endte det 2-2.

– Dette resultatet hjelper ikke Solskjær i det hele tatt. Det er ingen skikkelig kvalitet. De skaper ikke nok. De offensive spillerne var svake. Dette var veldig, veldig middelmådig fra United, er dommen fra TV 2-ekspert Trevor Morley.

I første omgang sendte Jack Grealish gjestene i føringen med en kunstscoring, men like før pause var Rashford både heldig og dyktig da han headet inn 1-1 via stolpen og ryggen til Villa-keeper Tom Heaton. Scoringen ble kreditert som selvmål.

Manchester United, som nå har tre kamper på rad uten seier, ligger på niendeplass med 18 poeng. Aston Villa er tre poeng bak på 15. plass.

– Det var ingen god prestasjon fra Manchester United. Det er ingen god følelse å ta med seg inn mot de to storkampene som kommer til uken, sier Morley.

Kommende uke er det først Tottenham hjemme på onsdag, før det er lokaloppgjør mot Manchester City på Etihad på lørdag.

Slik var kampen
United hadde ingen god åpning på kampen, og etter elleve minutter vartet Jack Grealish opp med en scoring av det praktfulle slaget.

Innlegget fra Anwar El-Ghazi gikk gjennom hele boksen, men der Jack Grealish plukket opp ballen. Teknikeren dro seg forbi Andreas Pereira, før han skrudde ballen elegant inn i motsatt kryss.

– Det er helt magisk fra Jack Grealish! Det er en scoring fra øverste hylle av en fantastisk fotballspiller, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad.

– Det er absolutt perfeksjon. Det er egentlig ikke en vinkel man skal skyte fra. Det er en utrolig scoring. Han er nok en spiller som Manchester United kunne tenke seg, sa TV 2-ekspert Trevor Morley.

Jack Grealish fortsatte å storspille for gjestene, og Villa-kapteinen var involvert i det meste laget skapte. Etter en halvtimes spill satte innbytter Trézéguet ballen i nettet for Villa, men den ble korrekt annullert for offside.

– En variant fra treningsfeltet
Solskjærs menn våknet mer utover i omgangen, og tre minutter før pause kom utligningen på Old Trafford.

En lur cornervariant endte med et perfekt innlegg fra Andreas Pereira. I boksen var Marcus Rashford dyktig da han stanget inn 1-1 via stolpen og ryggen til Villa-keeper Tom Heaton.

– Det er en veldig fin variant fra United. Heaton er uheldig. Det er en variant de har jobbet med på treningsfeltet. Timingen var perfekt, sa Brede Hangeland om 1-1-målet.

I starten av andreomgang var det United som styrte det meste. Og etter 63 minutter stanget Victor Lindelöf inn 2-1.

Nok en gang var det på en lignende cornervariant som den første scoringen, men denne gangen var det den svenske stopperen som kontant headet ballen i mål.

Villa svarte umiddelbart
Kun to minutter senere stilnet hjemmefansens jubel. Tyrone Mings kom seg bak United-forsvaret og dunket inn 2-2. Ved første øyekast lignet det mistenkelig på offside.

– Det er ingen som tør å juble. Scenene vi får se er helt spesielle, sa Wikestad.

Flere Villa-spillere var offside-plassert, men Mings var ikke en av dem. Dermed ble scoringen korrekt godkjent.

Tolv minutter før slutt var det kaos i Villa-boksen. Sjansen falt til slutt til Anthony Martial, men franskmannen chippet ballen over mål.

United presset på i sluttminuttene, men det ble ikke flere scoringer. Dermed endte det 2-2 på Old Trafford.

Allerede onsdag skal Solskjær og United i aksjon igjen. Da returnerer José Mourinho til gamle trakter med sitt Tottenham. Den kampen ser du på TV 2 Sport Premium onsdag fra kl. 20.

Slik startet lagene:

Man. United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Williams; Pereira, Fred; James, Mata, Rashford; Martial.

Aston Villa: Heaton; Guilbert, Ngoyo, Mings, Targett; Nakamba, El Ghazi, McGinn, Hourihane; Grealish; Wesley.