Grensehandelen eksploderer:
Spiser vi egentlig mer kjøtt?
Matvanene våre har endret seg og kjøttforbruket har gått ned, ifølge Helsedirektoratet. Men kanskje er sannheten det motsatte.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
I november la Helsedirektoratet frem rapporten Utviklingen i norsk kosthold. Den viste blant annet at nordmenns kjøttforbruk går tilbake fra 76, 2 kilo per person, til 74, 6 kilo per person. Det er en nedgang på drøyt 1, 8 %.Bransjebladet ProConvinience, som spesialiserer seg blant annet på dagligvarebransjen, har gått nøyere inn i tallene, og funnet at det er mer sannsynlig at kjøttforbruket har gått opp, og ikke ned.Ny harryrekordEn av hovedforklaringene på det, er at
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert