Jakten på kjærligheten:

Jakten-paret André og Hanna fant ikke kjærligheten

Under ferieturen bestemte Jakten-bonden André Johansen og frieren Hanna Hovland seg for å være venner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For André Johansen (23) fra Måselv i Troms har det ikke vært en enkel reise i Jakten på kjærligheten.

Etter at frieren Miriam Sandvik (22) trakk seg under gårdsbesøket, valgte han Hanna Hovland (23) som sin utkårede frier.

Men under siste dag av gårdsbesøket, ble han dumpet av Hanna. Hun fortalte at hun ville reise hjem, siden hun ikke hadde fått noen følelser for ham.

Til tross for dette, bestemte de seg for å reise på ferietur sammen til Irland, med TV-kameraene på slep. De hadde begge lyst til å se om det kunne oppstå noen romantiske følelser mellom dem.

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten fikk derimot TV-seerne se at André ble dumpet av Hanna for andre gang.

Under en piknikk forteller hun at hun fortsatt ikke har fått noen følelser, og at hun er usikker på om det vil oppstå en gnist mellom dem.

Andrè forteller at han mener det samme, og de blir derfor enige i at de skal forbli venner fremover.

Se video av samtalen i toppen av saken.

– Synd

André forteller til TV 2 at han koste seg på ferieturen med Hanna.

– Det var en kjempefin tur med bra selskap. Det var mer avslappende enn tidligere, siden jeg nå bare kunne tenke på én frier. På gården var det flere andre damer, og da var det vanskelig å finne frem til følelser, sier han.

Men følelsene kom altså ikke under ferieturen heller.

– Det er synd, og jeg tror vi begge var lei oss for at det ikke oppstod noe mer mellom oss. Men det var fint at hun sa hva hun tenkte, sier André.

PÅ GÅRDEN: André valgte Hanna til slutt av sine friere. Foto: Unn Grethe Berge/TV 2
PÅ GÅRDEN: André valgte Hanna til slutt av sine friere. Foto: Unn Grethe Berge/TV 2

Ville gi det en sjanse

Hanna forklarer hvorfor hun ville bli med på ferieturen, til tross for at hun valgte å avslutte datingen noen uker tidligere:

– Jeg hadde lyst til å gi det en sjanse, fordi jeg følte at gårdsbesøket var veldig intenst. Da jeg kom hjem og fikk tenkt meg om, så føltes det riktig å reise på tur sammen med André, sier Hanna til TV 2.

Under ferieturen fant de altså ut at de passet best som venner.

– Jeg avsluttet det med André, fordi jeg ikke hadde fått noen følelser. Jeg opplevde at vi hadde en god tone som venner, og for min del var det vanskelig å utvikle det til noe mer, sier hun.

Lang avstand

Det var også én ting som hun etter hvert innså at kunne bli et problem.

– Jeg innså at det ikke ville være lett med et avstandsforhold. På forhånd hadde jeg nok ikke tenkt nok på at han bor i Nord-Norge, mens jeg studerer i Bergen, sier Hanna, som utdanner seg til å bli lærer.

Selv om det ikke ble kjærlighet denne gangen, sitter hun igjen med gode minner.

– Jeg er takknemlig for at jeg har fått et bra vennskap ut av Jakten på kjærligheten. Vi kan ha det veldig moro sammen, og selv om det ikke er noen følelser innblandet, så omgås vi fint som venner, sier Hanna.

Gode venner

Jakten-deltakerne har holdt kontakten etter innspilling, og nå ser de på hverandre som gode venner.

– Vi har en god tone, og jeg liker Hanna veldig godt. Hun har mange egenskaper jeg setter pris på. Hun tenker ganske likt som meg, hun har vanvittig mye energi, hun er livlig og hun klarer alltid å se det positive i alt, sier André.

– Selv om vi bor langt unna hverandre, vil vi fortsette å være venner og møtes for en kaffe når vi har mulighet. Alle burde ha en som Hanna i livet, legger han til.

Hanna har også kun gode ord å si om André.

– Han er ærlig og sier ting rett ut, slik jeg gjør. Han takler meg på en veldig bra måte. Han tåler at det er mye energi, sier hun.

Avsløres neste episode

Neste uke sendes sesongens siste episode av Jakten på kjærligheten, og der avsløres det hvem av Jakten-bøndene som har funnet kjærligheten.

Bonden Inger Lund (29) valgte frieren Gjermund Lien Dahl (27) til slutt, og de reiste på ferietur til Tallinn sammen. Bonden Andreas Bolset (32) valgte Cathrine Holager (30), og de reiste til Gran Canaria.

Det ble ingen tur på bonden Atle Kristiansen (37), da frieren Elisabeth Eilertsen (30) valgte å trekke seg fra turen og avslutte forholdet.

Se Jakten på kjærligheten mandag på TV 2 og TV 2 Sumo.

Se Kjærlighet til alle mandag, tirsdag og onsdag på TV 2 Sumo.