SPENT: Forrige gang rørte Markus Nesvik (13) alle da han overvant nervene og danset en imponerende dans. For det ble han belønnet med gullknappen.
SPENT: Forrige gang rørte Markus Nesvik (13) alle da han overvant nervene og danset en imponerende dans. For det ble han belønnet med gullknappen. Foto: TV 2.

Markus (13) har drømmen klar hvis han vinner Norske Talenter

Norske talenter-aktuelle Markus Nesvik imponerte alle da han danset seg til gullknapp i konkurransen. Nå er han klar for å kjempe om finaleplass.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Markus Nesvik (13) er et dansetalent utenom det vanlige og har gledet mange dansehjerter denne høsten i Norske Talenter.

Sjarmerte Mona

Tross sin unge alder hadde han ingen problemer med å sjarmere dommer Mona Berntsen. Hun kastet seg over gullknappen under dommerutvelgelsen.

I kveld er ungutten fra Målselv klar for semifinalen og er svært spent før han skal danse for i semifinalen.

– Nå vet jeg litt mer om hvordan ting fungerer og er mer forberedt. Nervene kommer nok etterhvert i kveld. Det betyr masse å kunne komme videre, sier Markus til TV 2.

Dansestudio drøm

Allerede som toåring drev Markus med dans. Han startet opp med babydansing og dyrket sitt talent for dans. Han begynte på danseskole da han var 11-12 år, og han vant Ungdommens Kulturmønstring regionalt og kom til landsfinalen tidligere i år.

– Jeg satser alt på dansen videre i livet og har lyst å gå på musikk, dans og dramalinjen på videregående. Jeg har også en drøm om å åpne mitt eget dansetudio og lære andre å danse, sier Marcus.

Briar Nolet

Marcus lever og ånder for dansen. Han trener og legger ned enormt med innsats i hverdagen. Forbildene hans er Mona Berntsen og den canadiske skuespilleren og danseren Briar Nolet. Sistnevnte var med i programmet amerikanske danseprogrammet «World of dance» i år.

– Når jeg så henne for første gang ble jeg helt satt ut. Hun er sykt flink til å danse og er helt klart mitt største forbilde, avslutter Markus Nesvik.

Se Norske Talenter på TV 2, fredager kl. 19.30 og på TV 2 Sumo.