Lukaku trodde han hadde scoret, men da ga VAR straffe til motstanderen

Det oppsto en rar situasjon i kampen mellom Slavia Praha og Inter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Slavia Praha - Inter 1-3

35 minutter ut i kampen trodde Romelu Lukaku at han hadde lagt på til 2-0 for Inter borte mot Slavia Praha.

Se hendelsen øverst

Belgieren bredsidet ballen i mål etter pasning fra Lautaro Martinez, som hadde snappet en feilpasning i det tsjekkiske forsvaret.

Men – 22 sekunder tidligere var det en situasjon i Inters straffefelt der Peter Olayinka gikk i bakken. Dommerne lot likevel spillet gå. Ballen fant veien til Prahas keeper i den andre enden av banen. Keeper slo en pasning ut til en back, som så rotet det til – og Lukaku scoret.

Lukaku vartet opp med en litt rar feiring. Han gestikulerte med fingrene mot øret, som for å antyde VAR-bruk. Dommeren forsvant uansett ut på sidelinjen for å sjekke det som viste seg å være straffesituasjonen – ikke scoringen.

Straffen ble gitt, og dermed var Lukakus mål annullert. Tomas Soucek utlignet fra ellevemetersmerket.

Lautaro Martinez var mannen som ordnet 1-0 for Inter etter 19 minutter.

Lukaku fikk sin revansj etter 81 minutter. En uheldig Slavia Praha-spiller skled på midtstreken og mistet ballen til den belgiske spissen, som stormet mot mål, rundet keeper og scoret 2-1-målet til ellevill jubel.

Martinez ble tomålsscorer med 3-1 to minutter før full tid. Romelu Lukaku fikk nok en scoring annullert av VAR på overtid.

Slavia Praha er ute av dansen i gruppe F. Barcelona er videre, mens det er siste runde som avgjør hvem av Inter eller Borussia Dortmund som går videre i Champions League. Begge har sju poeng.