Studio knekker sammen når grisen angriper reporteren

Da den greske journalisten Lazos Mantikos skulle rapportere live fra en flom i Hellas, fikk han brått en stor utfordring med å bli kvitt en lokal beiler.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det bisarre opptrinnet fant sted tirsdag i den greske byen Kineta, der innbyggerne denne uken har vært plaget av flom, skriver CNN.

Mantikos skulle liverapportere fra stedet for den greske TV-kanalen ANT1s program «Good Morning Greece», da han i stedet selv endte opp med å bli hovedfokuset for reportasjen.

En gris hadde nemlig tilsynelatende blitt hodestups forelsket i ham.

– God morgen, vi har et problem, åpner Mantikos livereportasjen med når programleder Giorgios Papadakis setter over til Mantikos.

Se hele hendelsen øverst i saken.

– Giorgios, kan du høre meg? Vi har en gris her som har jaget oss siden i morges. Folkens, beklager, jeg kan ikke stå stille fordi den biter meg, sier han mens han desperat forsøker å komme seg unna den svært ivrige beileren.

Både Papadakis og hans medprogramledere slet stort med å holde maska, og opptrinnet varte i nærmere ett minutt før seansen ble avsluttet.

Mandag omkom tre mennesker i Hellas grunnet kraftige stormer. Kineta, en kystby vest for Athen, har blant annet fått store skader på veiene sine i kjølvannet av stormene.