Real Madrid rotet bort ledelsen mot PSG: – Det er helt vilt!

Real Madrid ledet 2-0 mot PSG til det gjenstod ti minutter. Men to scoringer på to minutter sørget for at gigantoppgjøret på Bernabeu endte 2-2.

Real Madrid – PSG 2-2:

Se alle scoringene øverst!

To scoringer av Karim Benzema sørget for at Real Madrid ledet 2-0 frem til det 79. minutt.

Men scoringer av henholdsvis Kylian Mbappé og Pablo Sarabia i det 81. og 83 minutt gjorde at oppgjøret endte 2-2.

– Det er helt vilt. Real Madrid ledet 2-0, og vi tenkte at denne kampen var kjørt. Men på bare noen minutter fikk vi to angrep fra PSG og en avslutning ut av en helt annen verden, sa TV 2-kommentator Petter Myhre om en elleville avslutningen.

Real Madrids gigantkjøp og playmaker Eden Hazard måtte ut med skade etter en drøy times spill. Det er foreløpig uklart hvor alvorlig skaden til Hazard er, men belgieren forlot banen med tydelige smerter.

– Dert er dårlig nytt for Real Madrid, slo TV

Siden den belgiske klubben Brügge ikke vant over Galatasaray tidligere tirsdag ble Real Madrid klar for Champions League-sluttspillet allerede før kampen mot gruppeleder Paris Saint-Germain. Oppgjøret mellom Galatasaray og Brügge endte 1-1.

Benzema-scoring og VAR-drama
16. minutter ut i kampen var Karim Benzema på rett plass og satte inn returen etter at Isco traff stolpen. Eden Hazard startet et vakkert Real Madrid-angrep, og til slutt kunne Benzema effektivt sette inn 1-0-ledelse til Real Madrid i det som var franskmannens 100. kamp totalt i Real Madrid.

– Real Madrid klarte å spille ut PSG. Det var magi på magi på magi som gjorde at Benzema til slutt fikk ballen i mål. Det var et praktfull Real Madrid-angrep, slo TV 2-ekspert Petter Myhre fast etter scoringen.

Fem minutter før pause felte Real Madrid-keeper Mauro Icardi innenfor 16-meteren. Real Madrid-keeper Thibaut Courtois ble vist det røde kortet av dommer Artur Dias, som også pekte på straffemerket. Men etter at dommeren sjekket med VAR, ble det røde kortet strøket, og Real Madrid fikk frispark etter at backen Marcelo hadde blitt felt rundt midtstreken i forkant av hendelsen.

Protestene fra PSG-spilleren hjalp lite, for dommer Dias stolte på VAR-dommerne etter å ha sjekket det hele gjentatte ganger på monitoren på indre bane.

– Det var dytt i ryggen, og VAR mente frisparkepisoden var så klar at det måtte hentes opp igjen. De bestemte at den episoden ble gjeldende, sa TV 2-ekspert Myhre.

I det 63. minutt ble Real Madrids storstjerne Eden Hazard liggende i smerter på gressteppet etter en duell med landsmannen Meunier. Hazard fikk behandling på sidelinjen, før han måtte hjelpes av banen og ut i garderoben. Gareth Bale erstattet Hazard.

– Dette er ikke godt nok nytt for Real Madrid, for Hazard er kanskje deres viktigste spiller, slo TV 2-kommentator Endre Olav Osnes fast.

I det 79. minutt scoret Real Madrid igjen. Karim Benzema headet inn sin andre scoring for dagen etter et praktfullt innlegg fra Marcelo.

Men bare ett minutt senere reduserte PSG. Kylian Mbappé utnyttet rot i Real Madrid-forsvaret da han satte inn 1-2-scoringen. Og bare to minutter etter det scoret PSG nok en gang og utlignet til 2-2. Pablo Sarabia dundret inn 2-2-scoringen fra kloss hold i feltet.

På overtid fikk Real Madrid frispark like utenfor 16-meteren til PSG. Innbytter Gareth Bale tok frisparket, og traff stolpen og ut.

Dermed endte gigantoppgjøret 2-2.

– Neymar lever på sin egen planet, Bale kan returnere til Premier League
Superstjernen Neymar startet som forventet på benken for PSG. I pausen entret PSGs nummer ti banen til fordel for Idrissa Gana.

Brede Hangeland mener at brasilianeren fremdeles ikke er helt inne i varmen igjen i den franske storklubben etter sommerens flørt med gamleklubben Barcelona.

– Supporterne er jo enkle. De tilgir jo nesten alt om en spiller til slutt presterer på banen. Men Neymar har jo et ego så stort som nesten bare lommeboken hans kan matche. Det må være ekstremt utfordrende for en trener å håndtere disse superstjernene. Treneren blir nesten mer psykolog enn en fotballtrener. Når det gjelder Neymar, så virker det imidlertid for meg som han nesten lever på en egen planet, poengterer han i TV 2s Champions League-sending.

Gareth Bale startet på benken for Real Madrid, og kom inn for Hazard etter en drøy times spill. Bale ble møtt av pipekonsert fra Bernabeu-publikum.

Hangeland tror waliseren kan være på vei tilbake til Premier League i januar.

– Det er jo kommet en «Darth Vader» til Tottenham. Det spekuleres i hvert fall heftig i en Tottenham-overgang, og det vil ikke overraske meg om han returnerer dit han spilte for en tid tilbake, sier Hangeland