POSITIV: Real Madrid-trener Zinedine Zidane liker det han har sett av Martin Ødegaard i Real Sociedad hittil i år.
POSITIV: Real Madrid-trener Zinedine Zidane liker det han har sett av Martin Ødegaard i Real Sociedad hittil i år. Foto: NTB Scanpix

Zidane: – Gode nyheter for oss at Ødegaard gjør det så bra

Martin Ødegaard friskmeldes før returen til Santiago Bernabeu.

Lørdag er det klart for en skikkelig storkamp, sett med norske øyne, i Madrid. Da vender Martin Ødegaard tilbake til hovedstaden for å møte klubben som faktisk eier ham.

For Ødegaards del blir det et gjensyn med det som var treneren hans da han kom til klubben, Zinedine Zidane.

– Ødegaard er en veldig god spiller. Han er i god form og gjør det veldig godt for sitt lag. Det er gode nyheter for oss med tanke på framtiden. Men enn så lenge fokuserer jeg på de spillerne som er her, sier Zidane.

Han ville ikke spekulere i Ødegaards framtid på dagens pressekonferanse.

– Jeg kommer ikke til å snakke om framtiden. Det er bra for oss at Ødegaard gjør det bra, selv om det ikke er bra for morgendagen, sier Zidane.

Regnes som frisk

Ødegaard har slitt med skade de siste ukene, men det meste tyder på at han er tilbake for fullt lørdag.

Det bekreftet Real Sociedad- Trener Imanol Alguacil på en pressekonferanse fredag.

– For øyeblikket ser det bra ut. Både Ødegaard og Merino regnes som friske. Så slik det ser ut nå er jeg optimistisk, sier Alguacil.

– Vi har vært forsiktige med Martin og gitt ham tid til å komme tilbake fra skaden, utdypet Sociedad-treneren.


– Han tenker lite på Ødegaard

Selv om Zidane delte ut ros på fredagens pressekonferanse i Madrid, og Ødegaard har imponert stort i år, er ekspertene som følger spansk fotball og Zidane spesielt avdempende til ryktene om at Real Madrid ønsker en snarlig retur for Ødegaard.

– Helt ærlig: Jeg tror Zidane tenker veldig lite på Ødegaard for øyeblikket. Han holdt jo på å få sparken for en måned siden. Jeg tror Zidane tenker veldig lite på neste år nå, sier Frédéric Hermel, mannen som har skrevet Zidanes biografi