KJÆRLIGHET TIL ALLE:

Giftet seg med en fremmed på TV – nå prøver han seg i nytt datingprogram

Peter Theolin kommer inne som overraskelse i programmet Kjærlighet til alle.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I TV 2 Sumo-programmet Kjærlighet til alle får tre tidligere Jakten på kjærligheten-profiler en ny sjanse til å finne en kjæreste.

Sondre Stubrud (32), Vegar Valbø (32) og Else Strøm Larsen (36) får møte fem friere hver, og de skal alle bo sammen på en herregård.

I mandagens episode av TV 2 Sumo-programmet blir alle overrasket da det kommer inn en ny frier.

Else, som tidligere har sendt hjem to av sine friere, får nemlig sjansen til å bli kjent med en ny mann.

Inn kommer Peter Theolin (41) fra Oslo, som jobber som økonomisk rådgiver.

Se video i toppen av saken.

Giftet seg med en fremmed

Dette er ikke første gang Peter dater på TV. I fjor høst giftet han seg med en fremmed i datingprogrammet «Gift ved første blikk». Det ble sendt på TVNorge i vår.

Peter og Mariel Herland (33) valgte å ikke satse på forholdet etter den fem ukers lange innspillingen, og i dag er de separert.

Svensken, som har bodd i Norge siden 2006, er klar for å finne den store kjærligheten, og derfor takket han ja da kompisene meldte ham på Kjærlighet til alle.

– Jeg visste ikke hva jeg gikk til, men det virket spennende. Jeg liker å prøve alt som er annerledes enn de vanlige måtene å møte en date på, sier han til TV 2.

Peter innrømmer derimot at han var litt skeptisk til bonderomantikk-preget på programmet.

– Jeg er ingen bonde, så jeg var litt redd for at det bare ville være bønder der og at det ville være en dårlig match. Men slik ble det ikke, sier han.

DATER PÅ TV: Else Strøm Larsen blir overrasket når Peter Theolin dukker opp som en ny frier i Kjærlighet til alle. Foto: Kristin Skavåsen/TV 2
DATER PÅ TV: Else Strøm Larsen blir overrasket når Peter Theolin dukker opp som en ny frier i Kjærlighet til alle. Foto: Kristin Skavåsen/TV 2

Positivt førsteinntrykk

I Kjærlighet til alle skal Peter date Else, som var frier under årets sesong av Jakten på kjærligheten. Han avslører at han fikk et veldig positivt førsteinntrykk av henne.

– Else var sprudlende, engasjerende, søt og interessant, og i tillegg så hun bra ut. Det var en fin kombinasjon, så vår første blinddate ble en fin opplevelse. Hun var lett å prate med, sier han.

Else forteller til TV 2 at hun også følte at de hadde en umiddelbar god kjemi.

– Han var veldig hyggelig og enkel å prate med. Jeg følte at han var en trygg person med god energi, sier Else til TV 2.

– Var sjokkerte

Da Peter dukket opp, var TV-innspillingen og datingen allerede godt i gang. Både Else og de andre frierne ble satt ut av den nye konkurrenten.

I programmet omtaler en av de andre frierne ham som en «cocky partysvenske», og en annen gir uttrykk for at det var kjipt å få inn en ny mann.

– Folk var sjokkerte over å møte en ny frier. Jeg tror ikke mennene syntes at det var kult å det kom en ny person som de måtte konkurrere mot, sier Peter.

Han synes derimot at det bare var gøy å komme inn som en slags joker.

– Det var nok litt drittsnakk bak ryggen min, men det var bare god stemning mellom oss. Jeg likte å komme inn som en overraskelse og lage litt oppstyr, sier han.

Overraskelse

Else hadde ingen anelse om at hun skulle få inn en ny frier underveis i innspillingen.

– Jeg hadde innstilt meg på å bli kjent med de tre frierne som var igjen, så det var et lite sjokk da Peter dukket opp. Men det var veldig spennende med en nykommer, sier hun.

Hun visste ikke om frierens bakgrunn fra «Gift ved første blikk» før han fortalte om det selv under deres første date.

– Jeg tenker at det er veldig tøft gjort å gifte seg på TV, så det viser at han ikke er redd for nye ting og liker et eventyr. På det området er vi like, sier Else.

Separert

Peter forteller at han har tatt med seg noe lærdom fra forrige datingprogram.

– Man trenger ikke å være enige i alt og ha samme interesser, men kommunikasjon er viktig. Man må snakke sammen og kunne se problemer ut ifra andres perspektiv, sier han.

41-åringen har vært gift to ganger tidligere, inkludert «Gift ved første blikk»-ekteskapet.

– Nå er jeg separert, men det er ikke noe jeg tenker mye på når jeg dater. Jeg kan gifte meg på nytt neste år, men jeg tror jeg venter noen år med det tredje ekteskapet, sier han.

I tillegg til Peter, skal Else date Bjørn-Tore Haagensli (37), Leiv Inge Kjemperud (32) og Peder Edison Bjerkenås Martinez (36) fremover.

Se Kjærlighet til alle mandag, tirsdag og onsdag på TV 2 Sumo.

.