går nye veier:

Ramm tar TV-pause etter samtale med forloveden

CHATEAU NEUF (TV 2): Nicolay Ramm har mange jern i ilden – fulltidsjobb i NRK, et bryllup som skal planlegges og en hovedrolle i musikalen «Jersey Boys». Én av disse tre tingene må nå settes på vent.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag morgen ble det kjent at Atle Pettersen, Nicolay Ramm, Sindre Postholm og Mathias Luppichini skal ha hovedrollene i musikalen «Jersey Boys».

I den anledning møtte vi kvartetten på Chateau Neuf i Oslo, hvor forestillingen skal rulle og gå fra 16. september 2020.

Se intervjuet i videovinduet øverst i saken.

Tar NRK-pause

Da Nicolay Ramm hadde juleshow i fjor, lærte han at det ikke er godt for helsa å ha to fulltidsjobber. Derfor har han gjort et tøft valg.

– Jeg har tatt perm. Slik man gjør i militæret. Nå sammenligner jeg NRK med militæret, hører jeg. Men, ja, jeg har tatt permisjon. Å gjøre begge deler, det får jeg ikke til.

I april ble det kjent at Nicolay Ramm hadde fridd til samboeren Josephine Leine Granlie. Hun er også en av årsakene til at komikeren ikke ønsker å presse seg for hardt.

– Da hadde kanskje ikke forloveden din blitt så glad heller, om du skulle hatt to jobber?

– Det hadde hun ikke taklet. Det var i råd med henne at vi fant ut at jeg ikke kunne ha to jobber samtidig. Da blir det jo ikke noe igjen.

Ramm understreker at TV-pausen ikke skjer før etter sommer-OL i Tokyo, og at han har mange NRK-prosjekter som skal gjennomføres innen den tid.

Atle Pettersen, Nicolay Ramm, Mathias Luppichini og Sindre Postholm, 
Jersey Boys
Chateau Neuf
Atle Pettersen, Nicolay Ramm, Mathias Luppichini og Sindre Postholm, 
Jersey Boys
Chateau Neuf
STJERNER: Atle Pettersen, Mathias Luppichini, Nicolay Ramm og Sindre Postholm er alle kjente navn. Rundt ti måneder før premieren, hadde de allerede god kjemi på scenen. Foto: Line Haus/TV 2

Forbrytere

Musikalen har tidligere hatt kjempesuksess på Broadway. Handlingen følger fire gutter i New York på 60-tallet. I stedet for å satse på en forbryterkarrière for mafiaen, velger guttene musikken.

Naturligvis måtte TV 2 derfor spørre om hvem som er den mest kriminelle i gjengen. Svaret ble enstemmig Atle Pettersen.

– Jeg er fra Skien. Der er det mye slåssing. Så det har vært mye slåssing... Det har også vært en del kjøring uten sertifikatet, sier «Beat for Beat»-programlederen, og sier at alle disse erfaringene er fine å ha i rollen han skal spille i musikalen.

Om du ønsker å høre mer fra Ramm, Pettersen, Postholm og Luppichini, gjester de Senkveld fredag 22:15 på TV 2.