Spillerbørs: – Han har tatt godt vare på sjansen

TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen har felt sin dom over det norske mannskapet som avsluttet landslagsåret på Malta mandag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Malta-Norge

Det var blant mange forventet at Norge ville få enkel match mot Malta borte i den siste EM-kvalifiseringskampen mandag, men det ble langt ifra noen 100 prosent smooth reise for de norske spillerne.

Til slutt endte det riktignok med seier 2-1, men med langt ifra noen imponerende opptreden på maltesisk jord.

TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen har felt sin dom over de norske spillerne, og for andre landskamp på rad kåres Sander Berge til Norges beste.

– Er sentral i veldig mye av det Norge skaper i kveld. Fin pasning gjennom til Møller Dæhli før 0-1, ferdigscoret pasning til Sørloth på 1-2 og så er det Berge som slår innlegget til Sørloth når Norge får straffespark. Flest pasninger på Maltas banehalvdel. Var banens beste mot Færøyene på fredag, og er nok en gang banens beste mot Malta i kveld, skriver Mathisen.

Alexander Sørloth, som scorer i sin tredje landskamp på rad, gis en 6er, men får positive skussmål også han.

– Trabzonspor-spilleren er i god form om dagen, og selv om han ikke var på sitt beste i kveld scorer han nok en gang med flagget på brystet. I tillegg skaffer han straffesparket King bommer på, og han har tatt godt vare på sjansen i disse to kampene, er TV 2-ekspertens dom.

Gi din egen vurdering her!