Mjelde ble matchvinner mot Manchester United

Mjelde satte sin straffe og sikret Chelsea 1-0 mot Manchester United. Chelsea leder fortsatt tabellen før møtet med serietoer Manchester City.

BLE MATCHVINNER: Maren Mjelde. Foto: Adrian Dennis

Chelsea satt ny tilskuerrekord med 4790 tilskuere, men slet lenge med å få hull på byllen mot Manchester U. Men da Fran Kirby ble felt etter 64 minutter fikk Maren Mjelde sjansen på straffespark og avgjorde for London-laget.

«Norske» Chelsea med Mjelde, Maria Thorirsdotter og Guro Reiten på laget, står uten tap etter seks serierunder og topper tabellen med 16 poeng.

Kirby som skaffet straffen, hadde nettopp kommet inn for Guro Reiten. Hun klarte ikke å overliste keeper, men var nære på etter 16 minutter da skuddet hennes snek seg over tverrliggeren gjestene.

Bak Chelsea ligger Manchester City med 15 poeng etter en knusende 5-0 seier mot West Hams kvinner tidligere på dagen. Chelsea møter City til toppduell neste lørdag.

Amalie Eikeland og Kristine Leine fikk 90 minutter hver for Reading som ledet lenge, men måtte nøye seg med 3-3 hjemme mot Bristol City.