Sterling reagerer på pipekonsert mot Gomez: – Det er feil, for alt var min feil

Raheem Sterling reagerer på oppførselen til deler av de engelske supporterne på Wembley.

Harry Kane scoret tre mål da England høvlet over svake Montenegro med 7-0 i lagets landskamp nummer 1000. Seieren gjorde også at England er EM-klare.

Raheem Sterling måtte se kampen fra tribuneplass, etter at han tidligere denne uken ble straffet for å ha havnet i klinsj med Liverpool-spilleren Joe Gomez, som skal ha funnet sted i kantinen til treningsanlegget.

Da Joe Gomez kom inn for Mason Mount i det 70. minutt i landskampen mot Montenegro, ble Liverpool-spilleren møtt med piping fra deler av publikum på Wembley.

– Hørte jeg virkelig piping mot Joe Gomez der? Patetisk, slo BBC-reporter Phil McNulty fast under kanalens livedekning av kampen.

Fra tribuneplass merket Raheem Sterling seg også at deler av de engelske supporterne pep på Gomez. Det får Manchester City-spilleren til å reagere.

– Til alle fans av England, jeg ønsket å legge alt bak meg, men i kveld må jeg snakke igjen: Det var hardt for meg å se min lagkamerat motta pipekonsert for noe som var min feil. Jose har ikke gjort noe galt, og for meg er han alltid en person som holder en lav profil og jobber hardt, skriver Sterling på Twitter.

Og:

– Etter en vanskelig uke for ham var det feil. Jeg har tatt fullt ansvar og akseptert konsekvensene. Jeg følte bare jeg måtte si dette, melder han.

Englands hat trick-helt og kaptein Harry Kane fikk spørsmål om det var riktig å utelate Sterling fra laget etter kampen.

Han støtter avgjørelsen til manager Gareth Southgate.

– Manageren snakket med meg og noen av seniorspillerne, og det var avgjørelsen vi kom frem til. Men vi går videre. Det har vært bra å ha hatt Sterling på trening, sa Kane.

Gareth Southgate reagerer også på at Gomez ble møtt med piping under landskampen på Wembley torsdag kveld.

– Jeg forstår det bare ikke, for ingen engelske landslagsspillere fortjener å bli buet på. Vi er et lag og Joe har ikke gjort noe galt. Det gjorde jeg helt klart tidligere i uken. Så derfor forstår jeg det bare ikke. Joe og Sterling er gode venner, og hele laget står samlet. Så ingen av oss ønsket å se at Gomez ble behandlet på den måten, sa han til ITV etter Englands 7-0-seier mot Montenegro.