Ingebjørg (31) vant Torpet-finalen: – Helt uvirkelig!

SANNIDAL (TV 2): Etter litt over to uker på Torpet gjør Ingebjørg Monique Haram comeback på Farmen-gården.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at Ingebjørg danket ut Marte Flobergseter (22) i Torpets siste konkurranse, stod hun som én av tre i Torpet-finalen som består av en rekke kunnskapsspørsmål.

Sammen med Frank Tore Aniksdal (49) og Eunike Hoksrød (47) kjempet Ingebjørg om den gjeve gevinsten, nemlig en retur til Lundereid gård.

– Jeg er i sjokk. Jeg vant over Frank og Eunike. De er begge to Farmen-legender, og av en eller annen grunn slo jeg dem ut, sier hun til TV2.no få minutter etter seieren.

Ingebjørg var skråsikker på at hun kom til å bli slått ned i støvlene i enhver konkurranse av Torpets radarpar.

– Jeg har åpnet kunnskapsboka mellom fem og ti ganger siden jeg kom hit, så jeg har hatt veldig flaks med at jeg har lest akkurat de rette tingene. Det setter seg veldig fort hos meg. Det er flaks, forteller hun.

Se intervjuet med alle Torpet-finalistene i videovinduet øverst i saken.

Åpnet ikke kunnskapsboka på åtte uker

Frank og Eunike, som har tilbragt de siste åtte ukene sammen på husmannsplassen, kom til kort når det gjaldt kunnskap.

Eunike innrømmer at hun kanskje burde ha åpnet boka i løpet av de to månedene.

– Jeg har jo ikke lest i kunnskapsboka. Jeg har egentlig bare hatt det gøy, jeg. Jeg tenker at hvis jeg hadde sittet med boka og lest på de tingene, så hadde jeg aldri hatt en så god opplevelse som jeg har hatt, sier hun.

47-åringen fra Tønsberg stod for andre gang i en finale hvor hun igjen endte opp med en andreplass.

– Jeg er en god nummer to hver gang, og det gjør ingen verdens ting. Jeg synes det er litt søtt, jeg. Frank og jeg kom inn på likt, og vi har hengt sammen som erteris hele veien – 24 timer i døgnet. Og nå drar vi ut sammen. Akkurat nå føles det veldig, veldig riktig, forteller Eunike like etter finalen.

Fornøyd med lesbisk venn

Frank på sin side har fått en ny, god venn etter oppholdet på Torpet. Han er spesielt fornøyd med at Eunike har en annen legning enn han selv.

– Den tiden jeg har vært her inne på Torpet, og blitt kjent med en lesbisk person, det har vært helt supert, sier han, og fortsetter:

– Med en vanlig dame så hadde du gjerne flørtet og tullet litt, men hun Eunike, hun liker ikke menn, og det har hun sagt til meg. Da er det bare å holde seg langt vekk.

For Franks del gjør det ingenting å ikke komme inn på Farmen. Han synes det ikke er så «løyen» med ukjente fjes.

– Det er ikke trist å tape. Det gjør meg ingenting. Nå har jeg vært borte i to måneder, og det å reise og treffe ukjente folk inne på Farmen og måtte begynne på nytt igjen, det er stritt. Så det å utføre dette og avslutte, det er helt supert, sier han Frank fornøyd til TV2.no

Sulten på Farmen-seier

Nå bærer det rett tilbake til Lundereid gård for Ingebjørg. Hun forteller at det første hun skal gjøre er å gi Mathias en god klem.

– Det blir veldig rart å komme inn på gården igjen. Jeg tror jeg er nok en av de siste personene som de forventer å se komme tilbake. Så det kommer nok til å være sjokktilstander der også, sier Ingebjørg, og fortsetter:

– Jeg håper at Mathias er der fortsatt. Han har ikke kommet innom her, så jeg håper jo at han venter på meg og blir glad for å se meg, selvfølgelig.

Tross savnet etter sin fem år gamle sønn, er 31-åringen villig til å svelge de vonde følelsene og gi alt inne på Lundereid gård.

– Nå ble jeg litt sulten på å vinne. Nå tenkte jeg: «Herregud, hvis jeg greier kunnskapskonkurranse på Torpet, så kan jeg faen meg greie det på Farmen og». Nå skal jeg gi alt på Farmen igjen, konstaterer hun.