Khloé Kardashian (35) beklager til fansen etter kritikken

Khloé Kardashian (35) forlot scenen uten å takke for People's Choice Award's-prisen «Beste realitystjerne», og får hard medfart av fans som stemte på henne. Nå forklarer hun hva som skjedde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under prisutdelingen People's Choice Awards søndag, vant Khloé Kardashian (35) prisen «Beste realitystjerne».

Khloe og søstrene Kim (39), Kourtney (40), samt moren Kris Jenner (64), gikk sammen opp på scenen i Barker Hangar i Santa Monica for å motta prisen «Beste realityserie».

Samtidig ble det annonsert at Khloé hadde vunnet «Beste reality-stjerne».

Det fikk ikke Khloé med seg. Etter at Kim hadde takket på vegne av familien, forlot Khloé scenen uten å takke.

Det har fått fansen til å reagere, ettersom prisen er basert på stemmer fra fans.

– Utakknemlig og overfladisk

På Twitter har kritikken haglet, og Khloé får hard medfart og blir kalt utakknemlig og overfladisk.

RØD LØPER: Kris Jenner, og søstrene Kourtney, Khloé og Kim ankommer Barker Hangar i Santa Monica før People's Choice Awards søndag.
RØD LØPER: Kris Jenner, og søstrene Kourtney, Khloé og Kim ankommer Barker Hangar i Santa Monica før People's Choice Awards søndag. Foto: Monica Almeida/AP

Etter at en kvinne skrev «bi*ch, vi stemmer ikke neste år hvis du bare skal stå der og ikke si en dritt», svarte Khloé at det hele har en helt udramatisk forklaring:

– Det er bråkete der inne. Jeg hadde ingen anelse om at jeg hadde vunnet en separat pris – ikke før vi gikk av scenen. Jeg føler meg så dårlig nå. Jeg er så takknemlig og oppmerksom. Jeg kan ikke tro at jeg ikke sa noe, men jeg hørte ikke at jeg vant.

– Transformasjoner og vekst

I Kims tale takket hun seerne for å ha fulgt Kardashian-familien i hele 18 sesonger.

– Wow! Tusen takk, dette betyr så mye, fordi dere, fansen, stemte på dette, og dette betyr alt for oss. Dere har vært der for oss i 18 sesonger. Vi er nesten ferdige med sesong 18. Dere har sett så mye utvikling og vekst og transformasjoner ved oss alle, både personlig og profesjonelt. Vi er bare så glade for at vi fortsatt underholder, 18 sesonger senere, så takk, sa hun.