SAKSØKES: Madonna.
SAKSØKES: Madonna. Foto: Angela Weiss

Saksøkes for å ha utsatt konsert

En mann fra Florida saksøker Madonna etter at superstjernen utsatte en konsert fra 20.30 til 22.30.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da Nate Hollander kjøpte billetter til konserten i august var konserten, som finner sted 17. desember, satt opp til å starte klokken 20.30. Sent i oktober endret Madonna og arrangør Live Nation starttidspunktet til 22.30, noe som har satt sinnet i kok hos Hollander, skriver CNN.

Hollander er misfornøyd med at arrangøren ikke tilbyr pengene tilbake til han og andre som ikke ønsker å gå på konsert så sent. Han mener også det er umulig å få tilbake pengene ved å selge billettene da de ifølge han har sunket i verdi etter at det nye tidspunktet ble klart. Derfor saksøker han nå superstjernen.

Florida-mannen kjøpte i utgangspunktet tre billetter til konserten på Miami Beach, til en verdi av i overkant av 9300 norske kroner. Han saksøker nå Madonna for i underkant av 140.000 kroner ifølge Billboard.

Madonna selv skal ha hintet til søksmålet da hun under en konsert i Las Vegas fredag sa «Det er en ting dere alle må forstå. Og det er at en dronning aldri er for sen». Hendelsen har hun selv delt på sin Twitter-konto.