Én omkom i frontkollisjon

En person er erklært død, mens enn annen er sendt med luftambulanse etter en frontkollisjon i Nannestad kommune i Akershus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det har vært en frontkollisjon mellom to personbiler. En av bilene havnet i grøfta. To personer er alvorlig skadd, og det drives livreddende førstehjelp på stedet, sa operasjonsleder i politiet i Øst, Finn Håvard Aas, til TV 2 litt før midnatt.

Én død

Klokken 00.23 melder politiet at en person ble erklært død av helsepersonell, mens en annen sendes med luftambulanse til Ullevål Sykehus. Avdøde er en mann i 30-årene.

Det var store ressurser fra nødetatene på stedet, deriblant luftambulanse. Politiet vet ikke noe om årsaken til ulykken enda.

Veien er sperret ved ulykkesstedet, og vil være stengt en god stund framover.

Krimteknikere er på vei til stedet med representanter for Statens vegvesen.

Pårørende er varslet.

Etterlyser vitne

Politiet ønsket å komme i kontakt med en mann som var på stedet. I påvente av ambulanse, skal en person ha hatt den ene av to alvorlige skadde personer inne i sin bil. Politiet opplyser natt til tirsdag at de ønsker å komme i kontakt med denne mannen, som de etterlyser som vitne i saken.

Tirsdag formiddag opplyser politiet at vitnet har meldt seg.

– Vitnet har meldt seg og er avhørt av oss. Jeg ønsker ikke å gå inn på hva vedkommende har sagt, sier Rolf Hexeberg ved Ullensaker lensmannskontor til VG.