Jan Erik (60) måtte forlate Torpet etter jevn kamp

Jan Erik Brodahl måtte se seg slått av Farmen-veteran etter slegge-konkurranse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kveld gikk Erik Rotihaug (24) til topps i øksekast-tvekampen mot Jan Erik Brodahl, da sistnevnte bommet på blinken på samtlige kast.

Selv om 60-åringen i ettertid hevdet at han tapte tvekampen med vilje, tok han gladelig imot plassen på Torpet.

I konkurranse mot Frank

På husmannsplassen Buåsdalen hadde Ingebjørg Monique Haram (31), Eunike Hoksrød (41) og Frank Tore Aniksdal (49) allerede blitt enige om hvem som skulle i konkurranse denne uken.

– Jeg ble litt lei meg da jeg skjønte at det var Frank jeg måtte gå i kamp mot. Han var en utrolig koselig type, sier Jan Erik til TV 2, og forteller at han ble tatt godt imot av trioen inne på Torpet.

VENNER: Ingebjørg og Jan Erik sammen på Torpet. Foto: Alex Iversen / TV 2
VENNER: Ingebjørg og Jan Erik sammen på Torpet. Foto: Alex Iversen / TV 2

– En gentleman

60-åringen fra Oppsal i Oslo, som meldte seg på Farmen uten å ha sett noen av de foregående sesongene, hadde ingen anelse om hvem verken Eunike eller Frank var.

– Da jeg så Frank tenkte jeg: «Hvem i helvete er dette for en fyr? Er han en motorsyklist eller en de har funnet på gata?», humrer Jan Erik, og legger til:

– Man får ikke så mye fornuftig ut av Frank når kameraene er der. Men når de er borte, er han en gentleman. Han er en kul, jovial og fin fyr.

Ble slått

Jan Erik valgte å konkurrere i slegge, men trakk det korteste strået etter en jevn kamp. Likevel synes han det var helt greit å måtte reise tilbake til 2019.

– Det var kjempedeilig å komme hjem. Nå er jeg vant til å reise og være borte, men det er klart at jeg merker at jeg har vært gjennom mye.

Jan Erik forteller at han har rast ned 16 kilo på åtte uker. Både muskler og mage har svunnet hen, ifølge han selv.

– Jeg gledet meg mest til å legge meg i badekaret på hotellet. Og det vannet var ikke så veldig rent etterpå, for å si det sånn. Den svettelukta sitter noe jævlig i. Og så tok jeg meg en iskald pils, og den var helt nydelig, avslutter han.

Se Torpet tirsdager, onsdager, fredager og søndager på TV 2 Sumo.