– Kan bli Manchester Uniteds Harry Kane

Marcus Rashford (22) er i superform i «ny» rolle.

Se hvordan Manchester United slo Brighton i vinduet øverst!

– Jeg tenker at han kan bli Manchester Uniteds Harry Kane, sier TV 2s fotballekspert Simen Stamsø-Møller.

– Med tanke på hvor han kommer fra, med tanke på hva han føler for klubben og med tanke på hva han allerede har fått til i ung alder. Jeg tror ikke vi har sett toppnivået hans ennå, fortsetter han.

Solskjær: – Stor forskjell

Med Anthony Martial tilbake, har den unge Manchester United-angriperen storspilt.

Martial gjorde comeback i kampen mot Liverpool i oktober etter et skadeavbrekk.

Siden har franskmannen startet fire kamper sammen med Rashford – Norwich, Bournemouth, Partizan og senest Brighton på søndag.

I løpet av kampene har Martial scoret to mål og slått to målgivende pasninger. Rashford har på sin side scoret tre mål og slått én målgivende pasning.

Ole Gunnar Solskjær mener at Martial er en viktig del av Rashfords stadig stigende formkurve.

– Jeg synes vi har sett mye av det han kan i det siste, spesielt etter at Martial kom tilbake. Anthony var fantastisk i dag. Det gir rom til Daniel James og Rashford på en helt annen måte, sier Solskjær til TV 2.

– Å ha ansiktet mot mål istedenfor ryggen til, er en stor forskjell for Marcus. I dag skulle han hatt hat trick, og kunne hatt to-tre målgivende òg. Den siste biten kan vi ikke kontrollere. Men intensjonen med alt vi gjorde var riktig i dag, fortsetter kristiansunderen.

– Perfekt rolle

TV 2s fotballekspert mener at venstreflanken passer Rashford som hånd i hanske.

Da Martial var skadet spilte 22-åringen som spiss, men er nå flyttet ut på kanten igjen.

– Han er best når han er rettvendt. Han har fortsatt mye å gå på når det kommer til å fighte med to store og sterke stoppere feilvendt. Der er Martial mye bedre. Han er bedre til å skjerme ball, og er bedre til å sette opp dem rundt seg, sier Jesper Mathisen.

– Når Rashford da kan komme fra venstrekanten, men samtidig komme inn som spiss når det passer seg, er en perfekt rolle for ham, mener den tidligere Start-profilen.

22-åringen er på god vei mot sin beste Premier League-sesong foran mål. Han har scoret seks mål, og aldri har han scoret flere enn ti.

Stamsø-Møller er klar på hva som er neste steg for den unge angriperen.

– Det handler om å bli en spiller som scorer 20 mål per sesong. Selv om han spiller på kanten, er det ingen grunn til at han ikke kan bli det, mener Stamsø-Møller.