Ny Spurs-nedtur i Premier League

Sheffield United sørget for at Tottenham fortsatt står uten seier i Premier League siden september.

Tottenham - Sheffield United 1-1

Det ble uavgjort mellom Tottenham og Sheffield United da Spurs spilte sin femte strake kamp uten seier i Premier League.

Heung-Min Son ga Spurs ledelsen da han trillen ballen mellom beina på Sheffield United-keeper Dean Henderson. Men tolv minutter før slutt utlignet George Baldock for The Blades.

Se høydepunktene øverst i saken!

Tottenham står dermed uten seier i Premier League siden 28. september.

– Nå har det hatt to oppløftende kamper i Champions League, to gode kamper mot Røde Stjerne, det trodde jeg skulle kickstarte sesongen deres litt. Men de har slitt med å følge opp i Premier League, først 1-1 mot Everton og nå 1-1 mot Sheffield United. Det er noe de virkelig ikke får dreisen på, sier TV 2s fotballekspert Erik Huseklepp.

Tottenhams Moussa Sissoko vet ikke hva som er problemet til den dårlige formen.

– Vi har slitt i ligaen siden starten av sesongen. Hvorfor vi gjør det, det vet jeg ikke. Vi gjør vårt beste, men det funker ikke. I dag var det en tøff kamp mot ett godt lag. Vi leder 1-0, men vi klarte ikke holde på ledelsen, det er mye frustrasjon. Nå er det landslagsspause og vi må bare holde sammen, jobbe hardt og komme tilbake sterkere, sier franskmannen til BBC.

– Den mest marginale VAR-situasjonen jeg har sett

Men det var en situasjon i kampen som fikk folk til å heve øyenbrynene.

For to minutter etter Sons scoring satte David McGoldrick ballen i mål for Sheffield United.

Men da kom VAR inn og tok tak i en situasjon før scoringen der John Lundstram var en skotupp i offside.

– Det er John Moss som driver med VAR-kirurgi nå. Det er vanskelig å ta den avgjørelse ut ifra de bildene der, kommenterte Endre Olav Osnes.

Seansen tok tre minutt og 47 sekunder. Scoringen ble annullert.

– Det er den mest marginale VAR-situasjonen jeg noen gang har sett, utbrøt TV 2-kommentatoren.

Men med tolv minutter igjen kom scoringen til Sheffield United. George Baldock skrudde inn et innlegg rett i mål og det ble poengdeling i London.

Dermed er Tottenham på 12. plass med 14 poeng etter tolv serierunder. Sheffield United ligger på en imponerende 5. plass med 17 poeng, før runden er ferdigspilt.

TV 2-ekspert slakter Tottenham-profil

Tottenham slet lenge med å få til noe hjemme mot nyopprykkede Sheffield United.

TV 2s fotballekspert Trevor Morley gir Moussa Sissoko det glatte lag for det franskmannen viste i første omgang.

– De har problemer med å bygge opp spillet bakfra. Framme har de mye kvalitet i Kane, Son og Alli, men på midten så sliter de. Se på Moussa Sissoko, han vil ikke ha ballen. Man ser det på kroppspråket og han peker mot andre spillere i stedet for å be om ballen selv. Det er noe som mangler der og Tottenham må spille langt flere ganger. Jeg mener at Harry Winks burde spille i stedet, sier TV 2s fotballekspert Trevor Morley.