JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN:

Drama på gården til Jakten-André - ble dumpet av frieren

Først sendte André Johansen hjem Ida Rise og trodde han skulle stå igjen med frieren Hanna Hovland. Men hun trakk seg, og dermed var Jakten-bonden alene igjen på gården.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har vært mye drama på gården til bonden André Johansen (23) i Målselv i Troms i denne sesongen av Jakten på kjærligheten.

Det startet med at frieren Miriam Sandvik (22) trakk seg etter bare én dag på gården.

Senere ble det kjent at hun hadde funnet lykken med en annen frier, Espen Rødnes (27), som hadde blitt vraket av bonden Inger Lund (29).

– Det føltes som en bombe

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten fortsatte dramatikken da det var klart for siste valg på gården til André. Han sto igjen med frierne Ida Rise (24) og Hanna Hovland (23).

André sendte hjem Ida og satt igjen med Hanna. Men Hanna hadde bestemt seg for ikke å bli med videre, og da hun fortalte det til André, kom det svært overraskende på Målselv-bonden.

– Da jeg forstod at Hanna ikke ville være igjen på gården og at hun ikke hadde de samme følelsene som meg, ble jeg litt trist. Det føltes som en bombe og jeg ble lei meg, forteller han til TV 2.

Se video i toppen av saken.

– Det ble skremmende stille på gården

Det ble en brå slutt for André i Jakten på kjærligheten for hans del. Han hadde håpet på å finne kjærligheten, og derfor gikk han litt i tenkeboksen etterpå og lurte på hva han hadde gjort feil.

REISTE HJEM: André Johansen valgte Hanna Hovland til slutt, men hun ville reise hjem fra gården. Foto: Unn Grethe Berge/TV 2
REISTE HJEM: André Johansen valgte Hanna Hovland til slutt, men hun ville reise hjem fra gården. Foto: Unn Grethe Berge/TV 2

I ettertid velger han å fokusere på at den rette dama ikke var på gården hans.

– Hvordan var det å bli sittende igjen uten noen damer?

– Det ble skremmende stille, og det var litt ubehagelig. Jeg måtte koble av med arbeid den dagen, forteller André.

– Vanskelig å fortelle ham det

Hanna syntes også det var en vanskelig dag. Det å fortelle at hun ikke ville være igjen på gården, var ikke lett for henne.

– Det var vanskelig å si det til ham, med tanke på hvor bra vi hadde det sammen. Men følelsene kom ikke, og da var det riktig å avslutte det. Det var veldig trykket stemning, for jeg tror ikke han forstod at jeg skulle trekke meg. Han tok det heldigvis fint og det ble en fin avslutning, sier Hanna til TV 2.

Presset på tid

Det ble for lite tid på gården til André, synes Hanna, og det var med på å påvirke kontakten de fikk. Nå reiser hun hjem uten å ha funnet den store kjærligheten.

– Noe var det der, det er det ingen tvil om. Men vi skulle presse alt frem på den korte tiden vi var der, og for meg var det vanskelig å presse frem de rette følelsene, sier hun.

Se Jakten på kjærligheten mandag på TV 2 og TV 2 Sumo.

Se Kjærlighet til alle mandag, tirsdag og onsdag på TV 2 Sumo.