Manageren med svært oppløftende Gomes-melding

André Gomes kan være tilbake tidligere enn først ventet.

Se taklingen i vinduet øverst.

Mandag gjennomførte den portugisiske midtbanespilleren en vellykket operasjon.

Tre dager senere understreker Everton-manager Marco Silva at det er vanskelig å fastslå når Gomes vil være tilbake i spill, men røper at han har fått oppløftende tilbakemeldinger fra legeteamet.

– Det er en mulighet for at André spiller igjen denne sesongen, sier Silva på pressekonferansen foran kampen mot Southampton på lørdag.

– Vi håper at André spiller igjen denne sesongen. Vi kan ikke være 100 prosent sikker, men det er en mulighet, presiserer Everton-manageren.

Gomes ble taklet av Heung-Min Son i kampen mot Tottenham på søndag, og pådro seg et stygt brudd i ankelen. Son brøt ut i tårer på gressmatten, og så ut til å feire sin første scoring mot Røde Stjerne onsdag med en gest til Gomes.

Ifølge Silva sendte Son Everton-spilleren en tekstmelding etter skrekkskaden.

– Det var selvfølgelig tøffest for André, men et par andre spillere var også involvert. Først Son, så Aurier. Det var tøft for dem også, konstaterer Silva.

Onsdag la Gomes ut en video på sosiale medier der han takket for støtten.

– Som dere allerede vet, gikk det bra. Jeg er allerede hjemme med familien min, og vil takke dere alle for støtten, meldingene jeg har fått og den positive energien, sa den tidligere Barcelona-spilleren.