Ny Arsenal-smell etter saksespark på overtid

Arsenal ga fra seg ledelsen – igjen.

Se sammendrag i vinduet øverst!

Vitória-Arsenal 1-1

Arsenal slet lenge i regnværet i Portugal. Før pause var Vitória best, og hadde blant annet et skudd i metallet.

Først i det 80. minutt noterte engelskmennene seg for sin første avslutning på mål. Da ble det også scoring, signert utskjelte Shkodran Mustafi.

Det så ut til å holde til tre poeng, men igjen rotet Arsenal bort ledelsen slik de har gjort mot Crystal Palace, Liverpool (ligacupen) og Wolverhampton de siste kampene.

Ett minutt på overtid saksesparket nemlig Bruno Duarte inn utligningen. Vitória skapte flere store sjanser i tilleggsminuttene, men klarte ikke å få inn seiersmålet.

Det er Arsenals fjerde kamp på rad uten seier, og det brenner under føttene på manager Unai Emery.

– Motgangen vil ingen ende ta for Emery. Det er ikke bare uflaks. Det er mange Arsenal-supportere som mener at han ikke er mannen til å lede «The Gunners» videre, konstaterte TV 2s kommentator Kasper Wikestad.

Poengtapet vil sannsynligvis ha lite å si for Arsenal i Europaligaen. «The Gunners» har ti poeng på fire kamper, og leder gruppen. Slår Eintracht Frankfurt Standard Liége på bortebane torsdag, er London-klubben videre fra gruppen.

Vi prøvde, er beskjeden fra Emery.

– De er et veldig konkurransedyktig lag, og det var viktig for oss å være solide defensivt. Jeg mener at vi klarte det, og vi var bedre offensivt. Det er ikke lett å spille seg til masse sjanser. Vi vil vinne, men vi leder gruppen, og det er målet vårt, sier spanjolen til BT Sport.