BOMBEGRUPPE: Politiet evakuerte oppgangen i en leilighetsblokk på Flatåsen i Trondheim etter funn av en mistenkelig gjenstand.
BOMBEGRUPPE: Politiet evakuerte oppgangen i en leilighetsblokk på Flatåsen i Trondheim etter funn av en mistenkelig gjenstand. Foto: Stein Roar Leite

Trondheim: Mistenkelig gjenstand var ufarlig

En boligblokk i Trondheim ble sperret av mandag etter funn av en uidentifisert gjenstand i trappeoppgangen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klokken 16.06 melder politiet i Trøndelag at bombegruppa har sjekket ut gjenstanden og beskriver den som ufarlig.

– Evakuerte kan reise tilbake til sine leiligheter. Saken etterforskes videre, opplyser politiet.

De vil ikke gå ut med mer informasjon om gjenstanden.

Politiet mottok melding om funn av en mistenkelig gjenstand i trappeoppgangen i en leilighetsblokk på Flatåsen i Trondheim like før klokken 10 mandag.

– Politiet rykket ut og har nå sperret av blokken hvor gjenstanden ble funnet. Politiet har iverksatt evakuering av oppgangen og ønsker ikke trafikk i området, opplyste politiet i en pressemelding.

Bombegruppen fra Oslo ble tilkalt for å bistå i saken.

– Gjenstanden ble funnet av en person rett før klokken 10 i dag. Personen oppfattet denne gjenstanden både i form av utseende og plassering som såpass mistenkelig at politiet ble kontaktet, sier stabssjef Torgeir Moholt i Trøndelag politidistrikt til TV 2.

En kvinne som bor i borettslaget, sier til Adresseavisen at det har vært mange politifolk, brannfolk og helsepersonell på stedet.

Bombegruppen fra Oslo undersøkte den mistenkelige gjenstanden som ble funnet i leilighetblokka på Flatåsen i Trondheim.
Bombegruppen fra Oslo undersøkte den mistenkelige gjenstanden som ble funnet i leilighetblokka på Flatåsen i Trondheim. Foto: Stein Roar Leite/TV 2