SE og hørs kjendisgalla:

Skal vi danse-Isabel (25) kupper intervjuet med romansesnakk

GAMLE LOGEN, (TV 2): En etter en kom kjendisene på Se og Hørs røde løper.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kveld ble en av årets største kjendisfester, Se og Hørs kjendisgalla, arrangert for sjette gang. Gjeve priser skulle deles ut til Norges største stjerner.

Festkvelden ble avholdt på Gamle Logen i Oslo, og celebre gjester strømmet til på den røde løperen.

Romanserykter

Årets Skal vi danse-cast var også til stede, deriblant Isabel Raad som røk ut for to helger siden. Raad var ivrig med å komme igang med romansesnakket da hun kuppet intervjuet før spørsmålet kom.

– Vi er gode venner, med en veldig god kjemi, ler Raad.

25-åringen innrømmer at hun synes det er litt irriterende at alle journalistene er ute etter det samme.

– Men jeg forstår jo at folk er nysgjerrige da, det gjør jeg, sier hun til TV 2.

FESTKLARE: Isabel Raad, Benjamin Jayakoddy, Jan Tore Kjær, Santino Mirenna og Sandra Borch ankommer Se og Hørs kjendisgalla i Gamle Logen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
FESTKLARE: Isabel Raad, Benjamin Jayakoddy, Jan Tore Kjær, Santino Mirenna og Sandra Borch ankommer Se og Hørs kjendisgalla i Gamle Logen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Kvinnelig versjon av Frank Løke

Tidligere Skal vi danse-deltaker og håndballproff Frank Løke dukket i fjor opp sammen med Ex on the beach-deltaker, Helene Hima. Denne gang hadde han tatt med seg boksetreneren.

– I dag har jeg med den kvinnelige versjonen av Frank Løke. Hun ser uskyldig og liten ut, det er hun ikke. Hun er den råeste dama i Norge, skrøt Løke.

Begge var enig i at de har en god tone seg imellom, men ville ikke bekrefte noen romanse.

– Det har jeg ingen kommentar til, sa boksetreneren til TV 2.

Se hele intervjuet her:

For syk til å motta pris

Christine Koht mottok den gjeve prisen «Årets forbilde», etter å ha vært åpen om sin egen kamp mot kreften. Hun var dessverre for syk til å møte opp, og prisen ble derfor tatt i mot av moren og søsteren.

– Jeg er her for å motta en pris til Christine, og det er helt fantastisk, sier en stolt og rørt mor, Kirsten Koht til TV 2.

Hun legger til at hun gjerne skulle ønske datteren kunne være der, men at det ikke var mulig på nåværende tidspunkt.

– Hun er ikke blitt dårligere, men det for henne å komme hit, da måtte hun kommet i sykebil og blitt bært inn på båre, og det har ikke noen hensikt. Hun er for svak for å klare dette her. Vi må spare det vi kan, og så må vi gjøre dette her for å glede henne, sa moren.

Prisvinnere

Det ble delt ut priser i flere kategorier, og fem av de som kunne reise hjem med en pris under armen var følgende: Solveig Kloppen ble «Årets kvinne», Jørgine Massa Vasstrand vant «Årets influencer» og Pia Tjelta fikk prisen «Årets best kledde kvinne».

Robert Stoltenberg og Finn Skårderud ble tildelt Wenche Foss Ærespris for sitt arbeid med Villa Sult og spiseforstyrrelser.

STOLTE: Solveig Kloppen, Jørgine Massa Vasstrand, Robert Stoltenberg, Pia Tjelta og Jørgine Massa Vasstrand og Finn Skårderud fikk pris under kjendisgallaen på Gamle Logen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
STOLTE: Solveig Kloppen, Jørgine Massa Vasstrand, Robert Stoltenberg, Pia Tjelta og Jørgine Massa Vasstrand og Finn Skårderud fikk pris under kjendisgallaen på Gamle Logen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Dukket opp på løperen

Flere av årets Farmen-deltakere var også blant gjestene på den røde løperen. Ingebjørg Monique Haram stilte i en utfordrende kjole for anledningen.

FARMEN-INGEBJØRG: Ingebjørg Monique Haram under kjendisgallaen på Gamle Logen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
FARMEN-INGEBJØRG: Ingebjørg Monique Haram under kjendisgallaen på Gamle Logen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Tone Damli og samboer Markus Foss strålte sammen på løperen. Paret har lenge hatt problemer med husbyggingen som stadig har blitt utsatt, men delte nylig at de endelig var igang med husdrømmen.

KJENDISPAR: Markus Foss og Tone Damli Aaberge under kjendisgallaen på Gamle Logen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
KJENDISPAR: Markus Foss og Tone Damli Aaberge under kjendisgallaen på Gamle Logen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud

Mediumet Lilli Bendriss stilte i en oppsiktsvekkende kreasjon med blå fjær.

GLAMORØS: Lilli Bendriss under kjendisgallaen på Gamle Logen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
GLAMORØS: Lilli Bendriss under kjendisgallaen på Gamle Logen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Stian «Staysman» Thorbjørnsen hadde med seg ektefelle Tina Thorbjørnsen på festen. Staysman var programleder for festkvelden sammen med Ingeborg Heldal.

Tidligere Paradise-deltaker Dennis Poppe Thorsen og influenser Kristin Gjelsvik klinte til foran kameraene. Paret ble foreldre til lille Falk i april.

FORELSKET: Dennis Poppe Thorsen kysser Kristin Gjelsvik under kjendisgallaen på Gamle Logen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
FORELSKET: Dennis Poppe Thorsen kysser Kristin Gjelsvik under kjendisgallaen på Gamle Logen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud

Pia Tjelta vant prisen «best kledde kvinne», og stilte søndag kveld i en sort kjole med glitrende detaljer.

PENT KLEDD: Pia Tjelta under kjendisgallaen på Gamle Logen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
PENT KLEDD: Pia Tjelta under kjendisgallaen på Gamle Logen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

.