RØK UT: Emilie Nereng danser sin siste dans med dansepartner i Skal vi danse for denne gang,
RØK UT: Emilie Nereng danser sin siste dans med dansepartner i Skal vi danse for denne gang, Foto: Espen Solli/TV 2

Emilie Nereng (23) er ute av Skal vi danse

Lørdag var det klart for kvartfinale i årets «Skal vi danse»-sesong. Det ble siste dans for Emilie Nereng som måtte forlate parketten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fire deltagere sto igjen under lørdagens kvartfinale, og det var tidligere toppblogger Emilie Nereng (23), treningsbloggeren Jørgine Vasstrand (30), den tidligere verdensmesteren i svømming Aleksander Hetland (36) og YouTuber Victor Sotberg (28).

Det var som til slutt Emilie Nereng som trakk det korteste strået og røk ut.

– Det var veldig surt og ryke ut men fortjent at Victor går videre. Det har vært en flott tid og opplevelse å være med i Skal vi danse. Jeg har bursdag i morgen så nå skal jeg bare slappe av, sa Emilie Nereng til God Kveld Norge etter sending.

Duell

I kvartfinalen var det Emilie og Santino og Victor og Rikke som måtte møtes i danseduell.

Dette var Emilies og Victors første danseduell i årets Skal vi danse, og det var blandede følelser før de skulle ut på parketten.

– Det her er ikke ønskelig, sa Emilie.

– Det er trist å stå her med Emilie som jeg er så glad i, men sånn er livet, sa Victor før danseduellen.

Dommerne tok over

I kveldens kvartfinale tok dommerne over den kreative kontrollen for hvert sitt par og bestemte kostyme, koreografi og musikk.

Hvert av de fire gjenværende parene fikk tildelt hver sin dommer som ikke bare var med i dansenummeret; dommerne skulle også bedømme hverandre.

– Beste dansen i Skal vi danse

Tidligere proffsvømmer Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya danset tango med dommer Egor Filipenko til låta «Smoke on the water» av 2WEI. De ble bejublet av alle etter den heftige dansen og mest skryt fikk de av Merete Lingjærde.

– Dette er en beste dansen jeg noengang har sett i Skal vi danse, skrøt hun til meddommer Egor Filipenko. Dansen var den eneste dommer-dansen som fikk full pott med 30 poeng.

– Det er sinnsykt å gjøre denne dansen, sa Aleksander til God Kveld Norge.

– Jeg måtte jobbe mye og har trent masse før denne dansen og det var verdt det, la Egor Filipenko til.

Kveldens vinner

Kveldens store poengvinner ble Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Jørgen Nilsen med deres wienervals til låta «Dangerous woman» av Ariana Grande. Paret fikk full pott og 40 dommerpoeng.

De tre semifinalistene i årets Skal vi danse er Jørgine Vasstrand (30), Aleksander Hetland (36) og Victor Sotberg (28).