Se sammendrag i vinduet øverst!

Watford-Chelsea 1-2

Den som har utmerket seg aller mest, er Tammy Abraham.

Mot Watford brukte han bare fem minutter på å score. Jorginho slo en utsøkt stikker, og 22-åringen var iskald da han lobbet ballen over keeper.

Det var Abrahams niende Premier League-scoring for sesongen – ingen har flere, men Jamie Vardy og Sergio Agüero har like mange.

Drobga-sammenligning

Tony Pulis, som lørdag er gjest i TV 2s Premier League-studio, er mektig imponert over det den unge spissen har vist denne høsten.

– Folk var ikke sikker på om han kom til å score i Premier League, men nå har han bevist for alle at om han får muligheten, så vil han score. Han hører hjemme i Premier League, slår Pulis fast.

Den tidligere Premier League-manageren mener at Abraham har de særegne kvalitetene som kjennetegner en målscorer.

– Han kommer til å bli en fremragende spiller, spår Pulis.

Flere har vært raske med å dra parallellen til Didier Drogba etter Abrahams fantastiske høst. Den sammenligningen er ikke Pulis helt enig i.

– Han er en annen type. Droba var et utrolig beist av en mann, mens Abraham er litt mer raffinert. Han har ikke den styrken og kraften, men er kvikk og har god forståelse, mener han.

VAR-straffe

Chelsea gikk opp til 2-0 ti minutter etter pause. Igjen var Abraham sentral. Han dro seg mot dødlinjen, og la ballen på et sølvfat til Christian Pulisic foran mål.

Ti minutter før full tid reduserte hjemmelaget. Gerard Deulofeu gikk i bakken etter å ha fått et lite spark av Jorginho. Dommer Anthony Taylor rådførte seg med videoassistentene, før han pekte på straffemerket. Deulofeu tok den selv, og sendte keeper feil vei. Watford klarte imidlertid aldri å presse inn utligningen.

Chelsea klatrer til tredjeplass i Premier League, og har vunnet sin femte ligakamp på rad. Samtidig avga både Manchester United og Arsenal poeng lørdag. Dermed har de blå fra London seks poeng ned til Arsenal (femteplass), og ti ned til Manchester United (ellevteplass).