Manchester City - Southampton 2-1

Se Kyle Walkers scoring i vinduet øverst!

Kyle Walker ble den store helten da han avgjorde kampen mot Southampton.

Med fem minutter igjen av kampen sklidde den hurtige høyrebacken inn 2-1 for vertene, som hadde stanget store deler av kampen.

– Jeg scorer ikke mange mål. Det er en god følelse å vite at jeg kan bidra i laget. I dag gjorde jeg det med en målgivende og en scoring, og det er en god følelse, sier matchvinner Kyle Walker til britisk TV.

Southampton sjokkerte

Det har vært en tung uke for Southampton, som forrige helg tapte 0-9 mot Leicester, og røk ut av ligacupen etter 1-3-tap for Manchester City på tirsdag.

Og det så lenge lovende ut mot Manchester City da en årvåken James Ward-Prowse brukte 13 minutter på å sjokkere Manchester City på Etihad.

– Vi måtte gjøre det bedre enn på tirsdag, og jeg synes vi gjorde det. De siste dagene har vært veldig intense. Jeg synes laget reagerte veldig bra. Det vi viste i dag er det alle sammen ønsker å se, så det er synd at vi ikke får med oss noe fra denne kampen, sier Southampton-manager Ralph Hasenhüttl til britisk TV.

City-keeper Ederson ga en grusom retur etter et skudd fra Stuart Armstrong i egen boks, og ble hardt straffet.

Aguëro-scoring

Etter scoringen var det bare spill mot ett mål. «The Saints» hang i tauene, men beholdt ledelsen til pause.

– Fra første til siste minutt spilte vi fantastisk. Det er nesten umulig å trenge seg gjennom når elleve spillere forsvarer målet. Jeg sa til spillerne i pausen at de bare må fortsette å prøve. Vi hadde momentum, vi var tålmodige og når du ser Southamptons offensive spiller Nathan Redmond forsvare seg i egen boks er oppgaven nesten umulig. Men vi klarte det til slutt, sier Manchester City-manager Pep Guardiola til Sky Sports.

Gjestene måtte til slutt kapitulere da Sergio Agüero, som scoret to mot Southampton i ligacupen, fikk både tid og rom i boksen.

Kyle Walker satt fart på høyrekanten og slo et hardt innlegg langs bakken som traff foten til Argentineren som satt ballen i hjørnet bak en utspilt Alex McCarthy.

Dermed forblir Manchester City på andreplass med 25 poeng, mens Southampton ligger under streken med åtte poeng.