Foto: Henrik Kaslegard TV 2

Norske Håvard og FaZe overrasket stort i København

Under første dagen av BLAST Pro Series København overrasket Håvard Nygaard alle da FaZe knuste favoritten Astralis.

– Vi har hatt en god dag, vi spiller og kommuniserer bra, sier en fornøyd Håvard Nygaard til TV 2 etter de har gått ubeseiret under første dag av Blast Pros Series i København.

FaZe med Håvard "Rain" Nygaard i spissen gikk inn i turneringen med et mål om å ikke komme på sisteplass, men har etter de to første kampene full pott.

Se BLAST Pro Series København på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo fra kl. 13.30.

I den første kampen knuste de hjemmelaget og favorittene Astralis 16-2 på Inferno.

Neste kamp var mot den østeuropeiske storklubben Na'Vi med kanskje verdens beste spiller Oleksandr "s1mple" Kostyliev i spissen. Denne kampen skulle vise seg å bli noe jevnere i første omgang, men FaZe viste muskler i andre omgang. Stillingen endte 16-9.

De overbevisende seierne kommer som en stor overraskelse. FaZe har lenge hatt store problemer med laget og hatt skuffende resultater den siste tiden. Før helgens turnering i København var laget nummer 21 på verdensrankingen. Aldri før har FaZe vært så dårlige.

Derfor har hele laget vært på bootcamp i Polen for løse disse problemene.

– Jeg vet ikke helt hva som skjedde i Polen, men vi har klikket mye mer denne turneringen. Vi gjorde et eller annet bra i Polen, sier Håvard lurt.

Håvard og FaZe Clan kan gå inn i dag to av Blast Pro Series med selvtilliten på topp. De har allerede kvalifisert seg til den globale finalen i Bahrain i desember og er godt på vei til å innkassere førstepremien på drøye èn millioner kroner.

Om Håvard og FaZe kommer til finalen i København kan du se på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo lørdag kl. 13:30.