Foto: MEGA

Ser du hva dette Halloween-kostymet skal forestille?

Flere kjendiser konkurrerte om å ha det mest kreative Halloweenkostymet. Også i år overrasket supermodell Heidi Klum, som er kjent som regjerende utkledningsdronning.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Årets Halloween er godt i gang, og tradisjonen tro er det stor konkurranse blant kjente navn for å vinne «Beste kostyme».

Halloween, som egentlig skal være en skummel kveld, er ofte spekket av alt fra kreative og sexy kostymer, til kjendiser som kler seg ut som andre kjendiser.

Det er heller ikke sjeldent kostymene skaper rabalder.

Under fjorårets Halloween fikk blant annet fotballspilleren Rafinha tyn for å kle seg ut som en terrorist, og her til lands rykket politiet ut til det som viste seg å være et Halloween-kostyme med et falskt våpen. Sistnevnte endte med 15.000 kroner i bot.

Kronprinsparet

Det har derimot ikke vært noen skandaler hittil i år. Og mens kjendisene i Hollywood gjør seg klar til Halloween, har kvelden allerede begynt i Norge.

Kronprinsparet er blant dem som har kledd seg ut for anledningen.

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har ikke lagt ved noen beskrivelse av kostymet, men de minner mistenkelig mye på Rich og Margot Tenenbaum, spilt av Gwyneth Paltrow og Luke Wilson i 2001-komedien The Royal Tenenbaums.

– Jeg kan ikke tro hvor episk dette er, skriver Paltrow begeistret under innlegget til kronprinsessen.

Ifølge VG har Oscar-belønnede Paltrow kjent kronprinsessen siden kronprinsparret flyttet til London for å studere i 2002.

Se dette innlegget på Instagram

Knask eller knep ? ❤️

Et innlegg delt av H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm)

Tore Sagen og Live Nelvik

Den norske skuespilleren og komikeren Tore Sagen, spiller «Frode» i NRKs Side om side. I serien er karakteren gift med «Lisbeth», spilt av Pernille Sørensen.

I anledning halloween har han byttet ut Sørensen med konen sin Live Nelvik i rollen som Lisbeth.

SIDE OM SIDE: Sagen har kledd seg ut som sin egen karakter i Side om side. Foto: Live Nelvik/Instagram
SIDE OM SIDE: Sagen har kledd seg ut som sin egen karakter i Side om side. Foto: Live Nelvik/Instagram

Kevin Hart

Av de kjente navnene i landet over dammen, har blant annet komiker Kevin Hart gjort seg klar for kvelden.

Han har kopiert Dwayne «The Rock» Johnsons legendariske antrekk fra et bilde tatt i 1994.

The Rock har flere ganger fått tyn for bildet, og måtte blant annet forsvare antrekket da han gjestet det britiske programmet The Graham Norton Show.

Kim Kardashian

Kim Kardashian har kledd seg ut som Reese Witherspoons karakter Elle Woods fra filmen Lovlig blond. Filmen handler om en fasjonabel ung kvinne som sliter med å bli tatt seriøst på jusstudiet.

Kim Kardashian studerer selv juss, og det kan være hun kjenner seg igjen i karakteren.

Hun gjenskapte til og med søknadsvideoen til Elle Woods i klassikeren, hvor hun taler sin sak for å få plass på jusstudiet på Harvard.

Jessica Biel

Ekteparet Justin Timberlake og Jessica Biel har vært kjærester siden 2007, og har nærmest blitt kjent for å holde sammen år etter år.

Til tross for deres lange fartstid sammen innrømte nylig Biel at hun aldri har hørt noen av Timberlakes gamle boyband-låter.

– Sånn går det når du innrømmer å aldri ha hørt en N'sync-låt, skriver hun på instagram.

Timberlake har kledd seg ut som noe som ligner på en mikrofon.

Petter Stordalen og Gunhild Stordalen

Hotelleier Petter Stordalen og miljøvernforkjemperen Gunhild Stordalen holdt fest i helgen, i anledning halloween.

Petter gikk som havets gud Poseidon, mens Gunhild skulle forestille plastavfall.

– Fant ingen måte å kle meg ut som global oppvarming - men plastavfall er det nest skumleste disse dager, skriver Gunhild i innlegget.

Heidi Klum

Når selve dronningen av Halloween-kostymer, den tidligere supermodellen Heidi Klum, får spørsmål om hvor hun henter inspirasjon fra, svarer hun fra sin gale hjerne.

Hun har gått løpet helt ut i utkledning siden en fest hun arrangerte for nitten år siden, og har kledd seg ut som alt fra Fiona fra Shrek-filmen til kråke og en hinduistisk gudinne.

I år holdt hun kortene tett til brystet, da hun gjennom et samarbeid med Amazon, og i ekte sakte-TV-ånd, lot fansen se forvandlingen fra seg selv til noe helt annet minutt for minutt.

Gjennom kvelden la hun ut flere videoer under påkledning, slik at hennes 6,7 millioner følgere kunne følge med. Kostymet, som involverte protese, gørr og falsk hud, var heller ikke helt ferdig da livestrømmingen var ferdig.

Da hun til slutt møtte opp til festen sin ble det klart at hun skulle forestille et morbid og feilslått menneskelig eksperiment.