Rashfords praktmål sendte United videre – holdt seg til kneet da han ble byttet ut

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær med tre strake borteseirer.

Chelsea - Manchester United 1-2

Se scoringene i Sportsnyhetene øverst!

Med to scoringer av Marcus Rashford gikk Manchester United videre til kvartfinalen i Ligacupen med 2-1 over Chelsea onsdag.

Først var United-spissen sikker da han satte inn 1-0 på straffespark midtveis i første omgang, men etter pause utlignet Michy Batshuayi med en strålende soloprestasjon.

Med drøyt kvarteret igjen på Stamford Bridge sto Marcus Rashford for kampens høydepunkt da han fra 25 meter sendte av gårde et nydelig frispark som gikk i krysset bak Chelsea-målvakt Willy Cabellero.

– For å være ærlig, så ble det sånn på grunn av ballen. På trening ser vi at ballene flakker og kan gå hvor som helst. Heldigvis gikk den i krysset i dag, sier Marcus Rashford til Sky Sports.

– Noen ganger går det, noen ganger går det ikke, men du må prøve, sier en fornøyd Solskjær til Viasport.

Rashford ble imidlertid byttet ut få minutter senere. Da han tok manager Ole Gunnar Solskjær i hånden idet han gikk av banen, holdt han seg til kneet og skar grimaser. Rashford sa ingenting etter kampen om en skade.

Etter å ha begravd bortespøkelset mot Partizan forrige uke etter elleve (!) kamper på fremmed gress uten seier, står nå Manchester United og Solskjær med tre strake borteseirer.

– Sesongstarten var ikke akkurat det vi håpet på, men vi har kommet oss gjennom det og vinner kamper igjen nå, sier Rashford.

Trekningen av kvartfinalene er torsdag formiddag.