Arsenal tilbyr «knust og trist» Xhaka rådgiving

Men Arsenal-kapteinen har foreløpig ikke beklaget.

Arsenal-kaptein Granit Xhaka havnet på kant med fansen da han ble byttet ut etter en times spill mot Crystal Palace forrige helg.

Da sveitseren ble møtt med piping fra frustrerte hjemmefans, reagerte han med sinne. 27-åringen skal blant annet ha sagt «f*** off.» Og etter å ha gått av banen tok av seg drakten i protest og gikk rett i garderoben.

Se situasjonen i videovinduet øverst!

En rekke eksperter reagerer på Xhakas oppførsel, men midtbanespilleren har foreløpig ikke kommet med en unnskyldning.

– Langt nede

Manager Unai Emery forteller at Xhaka er «knust og lei seg». Arsenal tilbyr nå Xhaka rådgiving, skriver BBC.

– Jeg mener vi bør beklage når vi gjør individuelle feil. Det er i hvert fall det jeg foretrekker, og vi anbefaler ham å gjøre det, sier Emery.

Spanjolen ønsker ikke å legge ytterligere press på kapteinen.

– Jeg trenger ikke en unnskyldning fra ham. Han er langt nede nå, og vi må støtte ham. Både jeg og han vet at det var feil, men han er knust nå. Det første skrittet er å få ham opp på beina igjen, sier Emery.

Xhaka byttet for øvrig profilbilde på Instagram etter søndagens episode. Nå er han avbildet i den sveitsiske landslagsdrakten - ikke Arsenal-drakten.

Godt likt

Flere spillere reagerte på pipekonserten. Lucas Torreira stod tilsynelatende nærmest i tårer da han varmet opp. Xhaka skal nemlig, ifølge The Athletic, være en veldig godt likt person i spillergruppen.

Etter kampen dro tre lagkamerater hjem til sveitseren for å uttrykke sin støtte til ham, skriver nettstedet.