HAR OVERTAKET: Stavanger Oilers vant 4-1 i forrige oppgjør mot Frisk Asker.
HAR OVERTAKET: Stavanger Oilers vant 4-1 i forrige oppgjør mot Frisk Asker. Foto: Scanpix.

– Ingen tvil om at de er klare favoritter

– Jeg tror generelt sett at kvaliteten på GET-ligaen er litt lavere enn vi har sett på en stund, sier TV2s hockeyekspert Bjørn Erevik før kveldens kamp mellom Stavanger Oilers og Frisk Asker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det skiller åtte poeng mellom Stavanger Oilers og Frisk Asker før toppoppgjøret i Get-ligaen i kveld.

Se Stavanger Oilers - Frisk Asker fra kl. 17:55 på TV 2 Sport 2 og TV 2 Sumo.

– Ligaen er noe svakere enn før

TV 2s hockeyekspert, Bjørn Erevik, er imponert over hvordan tabell-ener Oilers har prestert hittil i sesongen, selv om ligaen ikke holder samme nivå som før.

– Jeg tror generelt sett at kvaliteten på GET-ligaen er totalt sett litt lavere enn vi har sett på en stund, samtidig som Stavanger har hatt en formasjon som leverer utrolig bra med David Morley, Dan Kissel og Mathias Trettenes, sier Erevik.

Kveldens oppgjør

Stavanger Oilers topper GET-ligaen med 34 poeng etter tolv spilte kamper. Regjerende mester, Frisk Asker, har 26 poeng. I kveld møtes de to lagene i DNB-arena og Erevik mener Stavanger har flere strenger å spille på enn Asker-laget.

– Oilers ser veldig sterke ut, ikke minst når man ser på antall scoringer. De har bare øst inn scoringer og det har ikke Frisk gjort. Frisk har også slitt den siste tiden, så det er ingen tvil om at Stavanger er klare favoritter i kveld.

Kampen sendes på TV 2 Sport 2 fra kl. 17:55 i kveld.