BÆRUM: En person er funnet død i vannet ved Sjøflyhavna i Rolfsbukta på Fornebu mellom Oslo og Bærum.
BÆRUM: En person er funnet død i vannet ved Sjøflyhavna i Rolfsbukta på Fornebu mellom Oslo og Bærum. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Død kvinne funnet i vannet i Bærum

Politiet opplyser om at det er funnet en død kvinne i vannet i Bærum. Kvinnen er ikke identifisert og foranledningen er ukjent.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet fikk mandag klokken 09:43 inn en melding om noe som så ut som en død person i vannet i Rolfsbukta på Fornebu i Bærum.

– Vi fikk inn flere meldinger om noe som så ut som en død person i vannet på Fornebu. Nødetatene rykket raskt ut og kunne bekrefte at det var en død person som var funnet, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Line Skott til TV 2.

Det viste seg at den døde personen som ble funnet var en kvinne.

– Det kan fremstå som at personen ikke har ligget så lenge i vannet. Vi jobber nå med å få identifisert vedkommende og deretter få varslet pårørende, sier Skott.

Oslopolitiet jobber nå tett med savnet-gruppa for å finne ut om den døde kvinnen kan ha vært meldt savnet.

– Vi jobber med å finne ut hva som har skjedd. Det er ingen ytre faktorer som tilsier at det noe kriminelt har foregått, sier Skott.

Politiet tar nå hånd om vitnene som fant liket i vannet.

–Kvinnen ble funnet i vannet i en liten bukt som er ganske tilgjengelig. Det ligger boliger og næringsbygg rett i nærheten, sier Skott.